facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hilde De Vleeschouwer

Hilde De Vleeschouwer

Info

Coaching- en begeleidingspraktijk

Geschiedenis

Wie ben ik? Waar sta ik voor? Wat is mijn levensvisie?

Ik kreeg van mijn ouders de naam Hilde, wat staat voor 'strijd', volgens sommige verklaringen ook wel de 'heldhaftige, de heldin'.
Een held voel ik me geenszins, of misschien een held op sokken :) Maar die strijd.. ja, die zit er wel in: strijd voor rechtvaardigheid, strijd voor beter onderwijs, strijd voor aandacht voor de échte noden van kinderen én volwassenen, strijd in mezelf soms, ...

Ik wil op mijn geheel eigen manier bijdragen aan een fijner leven voor iedereen die dat wenst, ernaar verlangt, ervan droomt...
Ik wil vanuit verbondenheid, en met aandacht voor hoofd, hart en handen, kinderen, jongeren en volwassenen (terug) in hun kracht zetten, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen en ontplooien tot de mooie mensen die ze in wezen al zijn.

Ik ben ervan overtuigd dan we alles wat we nodig hebben om gelukkige mensen te worden al in ons dragen. Soms vergeten we echter wat we waard zijn en raken we vast. Werken met je handen of even je hoofd leegmaken, kan je weer bij je hart brengen en je weer soepel maken om de uitdagingen van het leven opnieuw aan te kunnen.

Mijn hart en interesse gaan uit naar positieve en opbouwende initiatieven in verbondenheid met anderen. Ik werkte een aantal fijne activiteiten uit waarbij handen, hoofd en hart aangesproken worden om je te ontspannen, je (terug) dichter bij jezelf te brengen, je talenten te ontdekken, je persoonlijke dromen waar te maken en vooral je weer in je kracht te zetten.

Om mijn visie ook professioneel te realiseren, breidde ik mijn onderwijs- en trainingscompetenties uit met een gerichte coachingsopleiding, zowel op vlak van mental en personal coaching als coaching met gebruik van creatieve werkvormen. In mijn coachings- en begeleidingspraktijk kan je terecht voor zowel workshops, groepscoachings als individuele, gepersonaliseerde trajecten. Ook begeleiding en training in onderwijsaangelegenheden behoren tot de mogelijkheden, in de vorm van maatwerk na een verkennend gesprek.

Snuister in de info, de posts en de evenementen om een idee te krijgen van wat ik voor jou kan betekenen. Mijn website is in opbouw... (nog even geduld daarvoor). Neem gerust vrijblijvend contact op via mail, pb of telefonisch.

Creatieve, effectieve en vooral hartelijke groeten,
Hilde ♥

Adres: Koning Nobellaan 21, 9111 Belsele
Telefoonnummer: 0476578924
Stad: Belsele
Route: Koning Nobellaan 21
Postcode: 9111


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid