facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hild'Ice

Hild'Ice

Info

brasserie ijssalon Hild'Ice

Geschiedenis

Nood aan een tussenstop tijdens het wandelen of simpelweg zin in iets lekkers? Dan zit u bij Boys 7 aan het juiste adres!

Wij serveren u met trots ons thuis bereide roomijs, in coupe gepresenteerd of af te halen aan onze toog. Daarnaast stellen we u ook, met dank aan onze buren Bakkerij Smets, het vers-uit-de-oven gebak ter beschikking in combinatie met een kopje koffie.

Echter ook voor uitgebreidere maaltijden kan u bij ons terecht. Op onze kaart zijn o.m. diverse broodjes (warm of koud), pasta's, salades, toast, omeletten, pannekoeken en warme wafels terug te vinden.

Voor ieder wat wils dus!

Bovendien is onze zaak ideaal gelegen voor diegenen onder jullie die het fietsroutenetwerk volgen of een wandelroute aanhouden. Gelieve in de zaak naar meer info te vragen hierover.

Adres: Boys 7, 3770 Kanne
Telefoonnummer: 3212458096
Stad: Kanne
Route: Boys 7
Postcode: 3770



op zoek naar gerelateerd: ijssalon hild'ice menu, Brasserie Kanne, IJssalon Kanne openingstijden, Kanne IJssalon, IJssalon Riemst, IJssalon Borgloon
Recensies
Tafels waren echt heel plakkerig en vuil van de vorige gasten,na te verhuizen dan toch een schone tafel gevonden ,eerlijkheids halve er was maar één meisje in de bediening en misschien was het ook druk geweest maar een frambozen coupé met ontdooide magnetron frambozen is echt niet hoe het hoort daarbovenop was het nog te veel om even tot ziens te zeggen terwijl men op 2 meter afstand staat .Alle begrip dat het waarschijnlijk een hele drukke dag was en niet meer de energie hebt om nog vriendelijk te zijn maar toch ...
Op 1 van de laatste zonnige zaterdagen waardoor meerdere plaatsen druk bezet waren om iets te eten mochten we bij deze brasserie genieten van ons eten op het terras. We waren met een best grote groep +- 20 personen incl. Kinderen zonder reservatie en buiten niet teveel verschillende gerechten was niks teveel voor de bediening. Vlotte en vriendelijke bediening. Kinderen kregen allereerst hun eten. Buiten dat de salade misschien iets te kraakvers zand was en 1 stukje vlees bij de mix grill te doorbakken naar eigen smaak was waren er alleen maar lovende woorden over het eten. Afgesloten met een lekker ijsje. Zeker een aanrader!
Heerlijke, lekker klaargemaakte linguine met asperges en gerookte zalm.Mooie portie met voldoende asperges. Voor herhaling vatbaar! bedankt voor de goede service!
lekkere salade gegeten op het terras, vriendelijke mensen binnen is het echter heel lawaaierig als het vol zit
Vriendelijke bediening, lekkere en verse gerechten.
Top zaak veel keuze, vriendelijk heerlijk……
Een mooie zaak, met heerlijke producten. Passie, en ondernemerschap. ijs, vlaai fantastisch.
Zeer vriendelijke bediening, superlekker huisgemaakt ijs, en ik ben écht verwent geweest met de koffie van het huis! Uitgebreide menukaart voor groot en klein, mooi en gezellig interieur. De moeite waard!
Geweldig gewoon lekker gegeten en de ijsjes zijn super gewoon En vriendelijk personeel
Eenvoudig gezegd: lekker. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid