facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hifi son Nivelles

Hifi son Nivelles

Info

Magasin TV, Home-cinéma,Hifi haute fidélité, caméras, appareils photos.
Installation personnalisée a votre domicile.....

Adres: rue Pont-Gotissart 2, 1400 Nijvel
Telefoonnummer: 067214894
Stad: Nivelles
Route: rue Pont-Gotissart 2
Postcode: 1400



op zoek naar gerelateerd: Magasin Hifi Hainaut, Magasin Audio Charleroi, Magasin Hifi Belgique, Hifi soldes Belgique, Magasin Hifi Wavre, Spécialiste Hifi, Son vidéo, Noir et Blanc
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alt-e Kitencre Nivelles Alt-e Kitencre Nivelles 1 km Perfect, zeer professioneel
2001 2001 2 km Schoon, kwalitatief werk en een gezellig team! Ik wendde me liever tot hen dan tot e...
Alexandre & Mr-Bricolage Nivelles Alexandre & Mr-Bricolage Nivelles 2 km Vertaald door Google Zeer goede klantenservice Origineel Très bon service client
Recensies
Warm welkom, grote vriendelijkheid, het team heeft een geweldige ervaring van tientallen jaren en weet daarom waar ze over praten. Ik heb mijn draaitafel bij hen gekocht en ben helemaal tevreden, ik raad deze winkel ten zeerste aan.
Wat een service! Wat een vriendelijkheid! Wat een professionaliteit! en wat een goed advies! Dank u meneer! Ik ben nog geen klant maar ben nu al overtuigd door HiFi Son Nivelles! Ik belde voor eenvoudige informatie over een projectiescherm en de persoon aan de lijn ik denk de winkeleigenaar nam de tijd om naar me te luisteren, me te adviseren over mijn keuzes en bovenal nam hij het heft in eigen handen en belde zijn leveranciers om een ​​oplossing voor mij te vinden! Ik moet gewoon wachten op een aanbieding. Eén ding is zeker, bij Hifi Son zit je goed! Ik voltooi mijn opmerking. Ik heb het materiaal ontvangen en ik bevestig nogmaals alles wat ik hierboven heb gezegd!
Geweldig welkom. - Uitermate eerlijke handelaar - Zeer goede kennis van zijn producten en weet perfect zijn kennis met u te delen - Ik raad het ten zeerste aan.
Heel mooi huis. Zeer professioneel.
Al mijn aankopen zijn van hen .. zeer goede producten, diensten en uitstekend advies, altijd luisterend om een ​​oplossing te vinden wanneer dat nodig is. Met dank aan het team.
Grote keuze aan hifi-apparatuur van hoge kwaliteit. Ik kreeg goed advies van bekwame mensen.
Hier is het geen product dat we aan u verkopen, maar een Service! Luisteren naar behoeften, professionaliteit, vriendelijkheid en vooral DE TIJD die we aan u besteden! Bewonderenswaardig goed geadviseerd, ik ging niet met de duurste toestellen weg, maar met degene die het beste bij mij passen! Zo'n welkom is tegenwoordig uiterst zeldzaam! Lang leve de lokale 'kleine onderneming'... en moge het duren!
Zeer vriendelijk en professioneel.
Ik ging er een beetje toevallig naartoe nadat ik in verschillende winkels in Brussel was geweest. In Brussel steek je niet eens je hoofd op om hallo te zeggen als je veel geld komt uitgeven. Ik ging daarheen om een ​​NAD-versterker en luidsprekers te kopen. Ik ben heel blij, uitstekend advies en hier weten we hoe we hallo moeten zeggen met een glimlach. Met dank aan deze heren
Absoluut perfecte verkoop- en aftersalesservice, competentie en geduld voor uitleg. Aanbevelen. Bedankt aan de eigenaar die meer deed dan me helpen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid