facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hidden Power

Hidden Power

Info

Hidden Power Artists Association asbl, est une équipe de personne passionnée de la danse, qui met tout en oeuvre pour que la danse soit au rendez vous

Geschiedenis

Qui sommes nous et quels sont nos objectifs ?

Présentation

Hidden Power Artists Association a.s.b.l. est née le 12/10/2012 à Bruxelles.
La rencontre entre 2 personnes passionnées de danse, Angel et Natlina ont décidé de réunir leur force pour construire une association jeune et dynamique, développant leurs idées ensemble, en osant des nouvelles expériences inédites sur le thème de la danse.

Hidden Power fait vivre la danse, et soutient les jeunes dans cette activité, le but étant de développer une structure dynamique, jeune, et respectueuse des autres, montrant le partage, que l’union fait la force en travaillant avec d’autres écoles de danse, montrer en quoi consiste un échange culturel. Hidden Power aime tout ce qui touche à l’Asie, HP organise en précurseur des cours de danse K-pop (Pop Coréenne), qui fait partie intégrante de la culture de la Corée du Sud, les tout premier en Belgique. Hidden se développe et grandit de jour en jour, l’ambiance familiale et positive règne au sein du club.

L'association organise beaucoup d'activités de danse, Hidden Power a plusieurs fonctions:

Hidden Power est un club de danse officiel, donne des cours de danse au;

A jette

Hidden Power est une agence événementielle
L'association organise des événements dans le centre de Bruxelles, des « Street Dance show », « flash mob ». Participe à des événements comme la Made in Asia, des événements culturels de Bruxelles comme la fête de l'Iris. Réponds aux nombreuses invitations. Organise un spectacle de fin d'année.

Hidden Power est booker
L'association envoie des moniteurs et chorégraphes en mission itinérante, met en relation artistes et organisateurs. Hidden Power établit des contrats en bonne et du forme afin de protéger les artistes.



"Hidden Power fait vivre la danse, et soutient les jeunes dans cette activité, le but étant de développer une structure dynamique, jeune, et respectueuse des autres, montrant le partage. Notre devise: l’union fait la force.Hidden Power aime tout ce qui touche à l’Asie et organise en précurseur en Belgique des cours de danse K-Pop Pop Coréenne, qui fait partie intégrante de la culture de la Corée du Sud. Hidden se développe et grandit de jour en jour. Une ambiance familiale et positive règne au sein du club.L'association organise beaucoup d'activités de danse, Hidden Power organise des événements de danse."
Adres: avenue Firmin Lecharlier 16, 1090 Jette
Telefoonnummer: 0474261299
Stad: Jette
Route: avenue Firmin Lecharlier 16
Postcode: 1090


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 21:00
Dinsdag: 17:30 - 21:00
Woensdag: 14:30 - 21:00
Donderdag: 16:30 - 21:00
Vrijdag: 17:30 - 21:00
Zaterdag: 08:45 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Atelier temps lies, Danscentrum Jette
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brussels Initiation Kizomba Brussels Initiation Kizomba 612 meter Vous habitez à Bruxelles ou dans les alentours et vous avez envie d'apprendre à danse...
Recensies
De mensen zijn er super supportive en aangenaam om mee te zijn
Super dansschool met attente en professionele docenten. Een zeer gastvrij team, zowel de directeur, de secretaris als de docenten. Ik raad ten zeerste aan. De eindejaarsshow geeft je veel sterren in je ogen. Bedankt voor je vriendelijkheid.
Schitterende school, goed onderhouden en veilig. De docenten geven lessen van uitstekende kwaliteit. De directeur is zeer gastvrij en professioneel, luistert altijd en zoekt naar de beste oplossing als we die vinden. Het is echt gericht op het welzijn van iedereen, zowel studenten als docenten. Dit wordt gevoeld omdat er een uitstekende sfeer hangt. We glimlachen als we gaan!
Uitstekende dansschool met veel verschillende stijlen, met een wellnessgedeelte, inclusief yoga waar ik van hield! Zeer gastvrij team, attente en zeer professionele en vriendelijke manager. Bedankt voor uw vriendelijkheid en uw beschikbaarheid mevrouw. Ik had de kans om andere cursussen te proberen en de sfeer daar is echt heel leuk met topdocenten. De gebouwen zijn schoon, met douches en een bar om af te koelen of te ontspannen. Ik heb ook de eindejaarsshow bijgewoond, wat een ongelooflijke organisatie met een kwaliteit van shows en professionaliteit. Je moet het met zoveel studenten van alle leeftijden kunnen doen en tegelijkertijd een glimlach behouden! Ik beveel deze school ten zeerste aan en heb er zeer goede herinneringen aan.
Gevarieerde cursussen, geweldige docenten die ook heel goed uitleggen, prachtige lokalen, onberispelijke netheid en een goede sfeer. Ik heb al op verschillende dansscholen gezeten, maar dit is verreweg de school waar ik me het beste en het meest geïntegreerd voel. Het is net een grote familie. Ik raad ten zeerste aan.
ONRESPECTEERDE DIRECTEUR In het begin was het leuk, maar ik denk dat er veel roddels zijn in het secretariaat omdat elke vervangende leraar ons vertelde dat we beter waren dan ze dachten en dat we hen hadden verteld dat we nogal gebroken armen waren. Dus geen zin om de show te doen.. Toen de dag dat de directeur tegen me schreeuwde omdat ik haar een simpele vraag had gesteld en ze gestrest was... Dat was te veel en ik wilde niet doorgaan Ik heb nooit een verontschuldiging ontvangen Ik denk dat deze school geschikt is voor kinderen. Maar de directrice is te neurotisch om met volwassenen om te gaan
Wat een avontuur! Verschillende stijlen, goede docenten, leuke bar en een onvergetelijke show! Als docent bij Hidden Power kan ik ook toevoegen dat het pand ongelooflijk en professioneel is! Studio's van grote kwaliteit, schoon en hygiënisch, LED-verlichting en een geweldig geluidssysteem en een zeer relaxte cafetaria. Zelden vind je in Brussel een school die zo mooi, groot en divers is
Hooggekwalificeerde docenten en zeer gastvrij personeel op deze dansacademie. Mijn 12-jarige zoon en ik zijn de afgelopen 5 jaar studenten geweest en onze ervaring is zeer positief met leraren, een beleefd en bekwaam managementteam dat er alles aan doet om positieve resultaten te vinden voor eventuele problemen. Het is een genoegen om deel uit te maken van de Hidden Power-familie.
Geweldige dansclub! Mijn kleine prinses had een geweldig jaar met baby's met meneer Kavena! Echt een geweldige leraar met de kleine beetjes. We hadden ook altijd een geweldig welkom bij de ingang! En de bar is echt leuk. Ga je gang, maak een kleine rondleiding, je zult niet teleurgesteld zijn. Kusjes van Athena aan het hele team. Prettige Feestdagen
Uitstekende ontvangst en topklasse! De docenten zijn erg aardig en professioneel, net als de regisseur, die luistert. Een beetje toewijding aan mijn salsa- en afro-dansleraar: een echt zonnestraaltje dat je de hele week motiveert. Ik ben nog nooit zo graag naar een dansles geweest! Ik raad Hidden power echt aan voor al deze kwaliteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid