facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HGC HANOS - Antwerpen

HGC HANOS - Antwerpen

Info

Internationale Horeca Groothandel



"In 1977 werd in Wommelgem de eerste Belgische groothandel – toen nog onder de naam ‘HGC’ - geopend. In april 2004 nam HANOS deze over en ging de groothandel verder onder de naam HGC-HANOS Antwerpen. Drie jaar na de overname werd de winkel verbouwd tot het huidige concept: een groothandel met een oppervlakte van maar liefst 17.500 m2."
Adres: Nijverheidsstraat 54E, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: 03/608.41.41
Stad: Wommelgem
Route: Nijverheidsstraat 54E
Postcode: 2160


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hanos Wommelgem Openingsuren, Groothandel Horeca Antwerpen, Groothandel Antwerpen, HANOS online, HANOS Nederland, HANOS online catalogus, HANOS wijnegem, HANOS zondag open
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vandael Horeca Vandael Horeca 2 km Zeer professioneel bedrijf voor de horeca. Dit betreft een familiaal bedrijf en dat m...
Recensies
Ik ga graag naar deze winkel. Veel medewerkers zijn altijd bereid om te helpen. Maar vandaag hadden we rond 16u te maken met een kassierster die in de vijftig is en onbeleefd was. Het lijkt erop dat ze niet gelukkig is met haar baan. Ze rolde met haar ogen nadat mijn man haar had gevraagd of het bestek inderdaad in de aanbieding was. En toen ik met haar controleerde of een ander item dat we kochten ook met korting was, haalde ze gewoon haar schouders op. Zei niets. Als ik het niet had gevraagd, zou het een groot verschil in prijs zijn geweest. We kopen hier vaak benodigdheden, maar met dit soort klantenservice zou ik je aanraden om naar Metro te gaan waar je je niet onwelkom voelt.
Ik wilde eigenlijk geen sterren geven maar de bediening in het restaurant is echt was beneden peil. 20 minuten gewacht. Terwijl 3 tafels die achter ons toekwamen de drank gegeven werd en de bestelling opgenomen te hebben. Werd er aan ons eindelijk gevraagd. Wa moeten jullie hebben. Zijn opgestapt en door gegaan. Dit is Hanos niet waardig zulke mensen. Graag hier een reactie op.
Een winkel met een fantastisch aanbod qua horeca benodigdheden, gaande van toestellen, serviezen en meubelen naar heel verse groenten, fruit, vlees, vis en andere keukenprodukten. Tevens een heel grote keuze dranken, heel fijne wijnen.
Beste horecagroothandel in België. Super vriendelijke medewerkers. Kwaliteits producten. Alles voorradig wat men kan inbeelden. Ook het Grand Café is zeker een bezoekje waard!
Vis, vlees, groeten...alles verser dan in de gewone supermarkt en een enorm ruim en exclusief aanbod.
Aangename winkel om als zelfstandige al het nodige te vinden, dit mbt Horeca
Je kan er alles vinden, soms wat prijzig. Maar alles top. Vriendelijke mensen en top staf.
vriendelijke bediening, ruim aanbod producten, verse producten, top artikelen
Horeca groothandel , vriendelijk en behulpzaam personeel. Enorm veel keus .
Wat een mooi bedrijf. Met gezellig personeel en bezoekers.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar HGC HANOS - Antwerpen met het openbaar vervoer


Wommelgem Guddegemstraat 320 meter
421
422
Wommelgem Guddegemstraat 330 meter
421
422

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid