facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heyvaert Bart

Heyvaert Bart

Info

Installateur centrale verwarming, warmtepompen/airco, zonneboilers, gas-hout-pelletkachels en inbouwhaarden. Gespecialiseerd in ketelrenovaties!

Geschiedenis

Heyvaert Bart bvba is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in verwarming en haarden. Ondertussen is de zaak uitgegroeid tot een kleine KMO van 10 mensen.
Wij hebben jarenlange ervaring met de plaatsing en vervanging van gasgestookte installaties en stookolie-installaties bij particulieren, zowel in bestaande woningen (renovatie) als in nieuwbouw.
We spelen snel in op de trends en evolutie op de markt: condensatietechniek, zonne-energie, vloerverwarming, warmtepompen…
Tevens volgen wij voor onze klanten het nodige onderhoud van de cv-installatie op.
Hiervoor hebben wij onze geschoolde techniekers, die ook bij u ter plaatse komen voor eventuele herstellingen.
Bij ons vind je ook een uitgebreid gamma aan sfeerhaarden, vrijstaande kachels en inzethaarden, zowel op gas, hout, pellets als elektriciteit.
Voor inbouwhaarden kunnen we zorgen voor een totaalproject; schouwmantel, marmeren tablet, kasten, leggers, tot en met Tv-steun…: volledig volgens uw wensen afgewerkt.
Onze bedrijfswaarden zijn kwaliteit en service, we volgen gericht de nieuwe technologieën op de markt en we bezitten de nodige certificaten (Cerga professionele gasinstallateur, RESCert installateur warmtepompen en zonneboilers, MazoutExpert).

Adres: Bedrijvenpark De Veert 2, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 038663737
Stad: Willebroek
Route: Bedrijvenpark De Veert 2
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Heyvaert Bart BVBA Willebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cornelis Tom Cornelis Tom 831 meter Zeer slechte service na verkoop/herstelling. Wat ook maar half werk is. Factuur netje...
Recensies
Onlangs gas binnengetrokken in huis. En een hele oude mazoutinstallatie laten ombouwen tot een nieuwe met gascondensatieketel. Zeer goed begeleid geweest door Bart en zijn team, zowel vooraf als tijdens de werken. Echte vakmannen, vriendelijk en goed op mekaar ingespeeld, trots op hun werk, proper en met oog voor de details. Merci mannen!
Kom je binnen vraag je voor een totaal offerte verwarming, sanitair en openhaard... Word je behandeld alsof je de grootste idioot bent, wordt er continu gezegd over een inbouwhaard ja.. Dat kost wel veel geld he! Het is aan hun om de beste installatie aan te raden die bij jou en je huis past niet om af te breken en concurrente af te breken. Je komt naar hun voor raad en advies maar dat snappen ze duidelijk niet bij heyvaert Bart! Zal ik mijn 25.000euro wel elders spenderen geen probleem!
Mijn complimenten aan het volledige team van Bart Heyvaert. De professionele en vriendelijke communicatie vanaf het eerste moment aan de telefoon tot de service aan huis verdient alle lof. De aanpak van dit bedrijf is er één waar je als klant op hoopt op zo’n momenten en voldoet aan alle verwachtingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid