facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heytens Waregem

Heytens Waregem

Info

Waarom kiezen voor Heytens ?

Heytens kleedt al uw ramen op maat aan en speelt volledig in op uw verwachtingen.



"Specialist in raamdecoratie op maat. Wij ontwerpen uw jaloezieën en uw gordijnen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Al onze diensten zijn gepersonaliseerd: van inrichtingsadvies, tot de opmeting van uw ramen, tot de plaatsing van uw producten, Heytens Waregem zorgt voor alles!_x000D__x000D_Voor de goede uitwerking van uw project raden wij u aan om een afspraak te maken, bij u thuis of in onze winkel, rechtstreeks op onze website."
Adres: Gentseweg 715, 8793 Sint-Eloois-Vijve, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056608347
Stad: Sint-Eloois-Vijve
Route: Gentseweg 715
Postcode: 8793


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Heytens gordijnen, Heytens gordijnen prijzen, Heytens verduisterende gordijnen, Heytens Antwerpen, Heytens kortrijk, Heytens Leuven, Heytens Behang, Heytens stalen
Recensies
Sterk aan te raden! Correct van begin tot einde technische ondersteuning in de winkel, opmeting ter plaatse, opstelling en transparantie van de offerte, communicatie over levering en plaatsing en de plaatsing zelf Verder heel kwalitatief materiaal.
Zeer tevreden over onze aankoop. De afgesproken leveringstijd is gerespecteerd de plaatsing werd door een vakman gedaan op een zeer nette en vlotte wijze. Kortom aan te bevelen. Sonia De Wielemaker
professionele plaatser, verzorgd werk, en dit op een zaterdag....bij Heytens zit je goed , daarom heb ik hem een kleine fooi gegeven.
Ik plaatste reeds verschillende keren een bestelling bij Heytens Waregem en steeds heel tevreden. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoopsters. Goede prijs kwaliteit en snelle levering.
Prachtig geleverd werk,goede service achteraf
vlotte uitleg verkoopster, correcte levertermijn, plaatsing door een vakman; Top gedaan !
Dank voor de diensten ! Zeer goed en correct afgehandeld ! Mvg. Luc
Aangename samenwerking en héél mooie afwerking. Goed contact met de winkel Zeker een aanrader.
Perfect naar wens, heel professioneel geïnstalleerd. Kan niet beter
Wij zijn heel erg tevreden over de service aan huis en de kwaliteit van Heytens Waregem. Komen opmeten en geven correct advies. Snelle levering en kwaliteitsvol materiaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid