facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heytens Nossegem

Heytens Nossegem

Info

Uw Heytens winkel in Nossegem staat tot uw dienst !
Votre magasin Heytens Nossegem est à votre service !

Adres: Weiveldlaan 35, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 02 720 44 80
Stad: Zaventem
Route: Weiveldlaan 35
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Heytens behangpapier, Heytens gordijnen prijzen, Heytens gordijnen winkels, Heytens gordijnen catalogus, Heytens zonwerende gordijnen, Glasgordijnen Heytens, Heytens overgordijnen, Heytens gordijnen Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Euro-Stores Euro-Stores 517 meter Zeer goeie service, installateurs binnen een familiebedrijf geen familie van mij... d...
Windex ramen en deuren Windex ramen en deuren 1 km Prettige en kundig advies in een mooie showroom. Hopelijk kan men de beloftes waarmak...
Volets Imbo Volets Imbo 4 km Vertaald door Google Vergeet de afspraken Origineel Oublie les rdv
Recensies
Tijdens ons renovatieproject, kozen we specifiek voor Heytens omwille van de persoonlijke begeleiding en de expertise die ze daarbij bieden. Tijdens elke stap van het proces, van keuze tot installatie, was er een professionele en klantgerichte aanpak van Heytens. We kijken tevreden terug op de samenwerking. Een aanrader!
Toen we de eerste keer de winkel binnenkwamen duurde het even vooraleer we bediend werden. Een collega in opleiding heeft ons de eerste informatie verschaft maar kon ons geen definitieve offerte opmaken, dus moesten we nogmaals wachten op de hoofdverkoopster. Zij heeft ons goed voortgeholpen en ervoor gezorgd dat we een definitieve keuze hebben kunnen maken. Op de levering hebben we ook vrij lang moeten wachten +- 3 weken. Voor de plaatsing hebben we zelf opnieuw contact moeten opnemen, er was ons niet meegedeeld dat de gordijnen geleverd waren. Plaatsing was snel en correct uitgevoerd. Er werd ons wel gevraagd de volledige betaling te voltooien vóór de plaatsing, dat was voor ons een vreemde manier van werken.
Na meermaals telefonisch contact en bezoek aan de winkel blijkt niet alleen mijn ketting voor een vouwgordijn besteld en betaald in mei zoek te zijn , ook klantvriendelijkheid is ver te zoeken . Wanneer ik zeg dat ik dan maar beter contact opneemt met de klantendienst krijg ik als antwoord dat ze daar niet van wakker ligt want dat iedereen toch al zegt dat ze onvriendelijk is.
Wachtende op mijn beurt, wordt de winkelbediende opgebeld door een klant die wenst te weten wanneer ongeveer de installateur mag verwacht worden. De klant aan de lijn bleek -terecht- niet tevreden met het vage antwoord "ergens in de loop van de dag". Bij het beëindigen van dat gesprek, maakte diezelfde winkelbediende opmerkingen over de telefoonklant tegen de prospect voor me en tegen mij. 1. In een tijdperk van informatica en multimedia, is het perfect mogelijk om de klant een tijdspanne te geven voor de installatie. De hele dag van de klant blokkeren, is geen goede klantenservice. Het probleem ligt niet bij de klant... 2. Opmerkingen maken over één klant tegenover een andere, komt weinig respectvol over. Mijn bezoek werd dus meteen beëindigd.
Indien je een uur voor sluitingstijd perfect wetende welke stof je wilt en je exacte afmetingen kent vraagt om een gordijn te bestellen, wordt je onvriendelijk de deur gewezen “want de winkel sluit dadelijk”. Gewoonweg arrogant en grof, mij zie je nooit meer in eender welke Heytens winkel.
Super ervaring met deze winkel. Zeer mooi aanbod en super klantgerichte gerante. De gerante is persoonlijk komen kijken bij een klein technisch probleem dat we hadden met onze electrische rolluiken en is bij ons gebleven tot het volledig geregeld was. Dienst na-verkoop is dus opperbest. bedankt Heytens Nossegem!
Hele leuke winkel en een aanrader. Gerante komt meteen helpen en weet duidelijk waarover ze praat. Ze vraagt naar uw situatie en denkt samen met u over de juiste en mooiste oplossing. Super vriendelijk en ook de plaatsing was dik in orde. Hier komen we zeker terug. Dikke merci Chantale! ;-
Geen idee wat er met Heytens gebeurd is: de winkel is niet echt een winkel meer, maar eerder een 'consultancyruimte' en het aanbod lijkt heel sterk afgebouwd te zijn. Jammer, eigenlijk, want we hebben vroeger écht héél wat maatwerk laten doen door hen, en dat was altijd goed. Dat zal ongetwijfeld nóg zo zijn, maar: waar is de winkel?
Uitstekend geholpen in de winkel met goede voorstellen en raad. Ondertussen zijn onze stores vakkundig geplaatst en zijn we uiterst tevreden van de aankoop! Dikke merci Chantale!!
Zeer goed geholpen met het kiezen van gordijnen zonder aankoop verplichting. Zeer vriendelijke verkoopster. Bedankt Hilde. Ondertussen de gordijnen ook besteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid