facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heytens

Heytens
"Specialist in raamdecoratie op maat. Wij ontwerpen uw jaloezieën en uw gordijnen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Al onze diensten zijn gepersonaliseerd: van inrichtingsadvies, tot de opmeting van uw ramen, tot de plaatsing van uw producten, Heytens Ninove zorgt voor alles!_x000D__x000D_Voor de goede uitwerking van uw project raden wij u aan om een afspraak te maken, bij u thuis of in onze winkel, rechtstreeks op onze website."
Adres: Brakelsesteenweg 148 , Ninove 9406, BE
Telefoonnummer: 054 32 06 11
Stad: Ninove
Route: Brakelsesteenweg 148
Postcode: 9406


Openingstijden

Maandag: 09:30-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: Glasgordijnen Heytens, Heytens gordijnrails, Heytens jaloezie, Heytens verduisterende gordijnen, Heytens kant en klare gordijnen, Gordijnen winkels Vlaams Brabant, Gordijnen winkel in de buurt, Gordijnen winkels West-Vlaanderen
Recensies
Net voor de tweede keer onze gordijnen van Heytens laten plaatsen wederom door plaatser Kurt. Super service en steeds vriendelijk! Aanrader, zowel op vlak van kwaliteit, vriendelijkheid en wat je maar wil. Volgende keer dat we iets nodig hebben, is Heytens Ninove de eerste winkel waar we langs gaan.
Deze namiddag zijn onze nieuwe gordijnen geplaatst tot algehele voldoening. De man van Heytens, Kurt is een echte vakman. Niet alleen ervaren en bekwaam, maar bovendien erg vriendelijk en behulpzaam. Een plezier om hem bezig te zien. Bravo Kurt, bravo Heytens. Alle lof!
Eerst en vooral een goed advies gekregen in de winkel van Nancy De opmeting en de plaatsing op de afgesproken tijd gebeurt. Bedankt Kurt voor het mooie werk dat je gedaan hebt. Heel content van
Wij hebben al verschillende keren beroep moeten doen op de vakkundige hulp van Kurt van Heytens Ninove. Hij is al een paar keer langsgeweest voor het herstellen van onze gordijnrail. Dit doet hij steeds met de nodige kennis, hij werkt snel en heel proper. Heel tevreden over zijn werk, bedankt om ons steeds uit de nood te helpen Kurt!
Vandaag gordijnen geplaatst. Zeer tevreden over de plaatser Kurt uit Heytens Ninove. Zijn service was zeer professioneel, zeer vriendelijk en correcte aanpak. In het algemeen zeer tevreden van de service die Heytens ninove biedt.
Service was top door Kurt snelle en goede service Overal de gordijnen verandert en vallen mooi in de plooi
Zonwerende rolgordijnen, aan voor- en achterkant van het huis geplaatst! Machtig goed advies gekregen in de winkel want die dingen houden het écht een paar graden koeler. Mooi en vakkundig geplaatst, met afstandsbediening wat het helemaal top maakt.
Supper content met mijn gordijn van heytens Ninove. perfect advies, perfecte opmeting.levering binnen de afgesproken termijn en correcte plaatsing.
Vandaag zijn onze laatste overgordijnen geplaatst door Kurt van Heytens. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk zeer verzorgd en correcte vriendelijke persoon. Nogmaals bedankt.
Heel tevreden al van het bezoek aan de hele mooie winkel tot en met de professionele plaatsing ! Vriendelijk personeel dat je goed advies geeft en stipte levering :-
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Heytens met het openbaar vervoer


Outer Brakelsesteenweg 140 meter
39
Outer Brakelsesteenweg 140 meter
330
Outer Spoorwegstraat 150 meter
39
Outer Spoorwegstraat 150 meter
330
Outer Spoorwegstraat 150 meter
39

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid