facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heytens Bruxelles

Heytens Bruxelles

Info

Votre boutique Heytens à Bruxelles vous attend pour réaliser vos projets de déco de stores, tentures, panneaux japonais sur mesure.



"Spécialiste de la décoration de la fenêtre. Nous concevons vos stores et vos rideaux sur-mesure pour répondre à vos besoins et vos envies. Tous nos services sont personnalisés: du conseil déco à la prise de mesures de vos fenêtres, jusqu'à l’installation de vos produits, votre magasin Heytens Ixelles s’occupe de tout._x000D__x000D_Pour réaliser votre projet sur-mesure, nous vous conseillons de prendre rendez-vous, à domicile ou en magasin, directement sur notre site internet."
Adres: Rue Jean Stas,19, 1060 Sint-Gillis
Telefoonnummer: 02/534.38.33
Stad: Saint-Gilles
Route: Rue Jean Stas,19
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Tentures Heytens, Heytens Mons, Rideau Heytens catalogue, Heytens La Louvière, Tentures heytens vendre, Tenture occultant Heytens, Heytens Inspiration, Store Heytens prix
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Achatdesign.com - Concept Store Bruxelles Achatdesign.com - Concept Store Bruxelles 247 meter ACHATDESIGN.COM - Concept Store Bruxelles. Le mobilier design à prix accessible en pl...
Vergnaud F&R Vergnaud F&R 479 meter Un atelier spécialisé dans les travaux tapissiers.
Fotodeco Fotodeco 885 meter vente de décoration murales et tableau, impression grand format
L'artisan garnisseur L'artisan garnisseur 1 km Garnisseurs depuis 4 générations , travail impeccable , soigné . Nous rénovons vos ch...
Recensies
Mijnheer Prek was zeer professioneel, zeer vriendelijk en zeer precies. Een heel aangename samenwerking.
Super leuke service, ik was zo tevreden. Een grote dank gaat uit naar Prek en Gabriel, de technici van het bedrijf waren zo aardig, efficiënt en behulpzaam. Ik kreeg van hen een goed advies om winkels te installeren, het was echt super handig. Ze waren zelfs voor de deadline klaar.
Stofkeuze niet/niet meer beschikbaar, camperplaatsing verplaatst, verkeerd materiaal bij plaatsing, plaatsing gordijnen helemaal verkreukeld, moeten gordijnen bevochtigen... Het probleem zat hem vooral in de houding van de mensen in de winkel. Onvriendelijk en inefficiënt!
Hallo, Ik kom bij je terug om je te vertellen dat de jaloezieën goed zijn geplaatst! Dat is geweldig ! We willen u ook vertellen dat de verantwoordelijke voor de plaatsing zeer hartelijk en efficiënt was en een opmerkelijke plaatsingsopdracht heeft uitgevoerd. Zeer effectief !
Uitstekende service, op alle niveaus! Ik werd zeer welkom geheten in de winkel. Na het huisbezoek werden adviezen en projecten aangepast. Onberispelijke installatie en service op maat. Ik raad aan!
Een winkel die niet alleen mooie gordijnen en jaloezieën van goede kwaliteit biedt, maar ook een zorgeloze service voor de klant. Veel dank gaat uit naar Gabriel en Prek, die zo goed voor alles hebben gezorgd, van meten tot installeren, dat we ons nergens zorgen over hoefden te maken.
Mijn man en ik zijn een paar dagen geleden bij de winkel langsgeweest. Zeer warm welkom en onberispelijke professionaliteit van Dudu. Ik raad deze winkel ten zeerste aan, vooral als je deze adviseur hebt!
Heel goed werk van Prek. Het was moeilijk om de gordijnen te plaatsen. Maar het is hem gelukt. Hartelijk bedankt!! Ik raad Heytens aan!!
Zeer tevreden over de kwaliteit van de gordijnen, de communicatie met de winkel en de installatie van de gordijnen. Grote dank aan Thomas en Melvin voor het installeren van de gordijnen, want dit was geen gemakkelijke taak!
Gabriël die mat en prek die topwerken installeerde, met veel sympathie en vriendelijkheid. Supertevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid