facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heytens Aalst

Heytens Aalst

Info

Heytens Aalst biedt je tal van oplossingen voor raamdecoratie: rol- en vouwgordijnen, horizontale en verticale lamellen, plissés, voiles en overgordijnen. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden voor opmeting en plaatsing.

Geschiedenis

Raamdecoratiewinkel



"Specialist in raamdecoratie op maat. Wij ontwerpen uw jaloezieën en uw gordijnen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Al onze diensten zijn gepersonaliseerd: van inrichtingsadvies, tot de opmeting van uw ramen, tot de plaatsing van uw producten, Heytens Aalst zorgt voor alles!Voor de goede uitwerking van uw project raden wij u aan om een afspraak te maken, bij u thuis of in onze winkel, rechtstreeks op onze website."
Adres: Brusselsesteenweg 41D, 9300 Aalst
Telefoonnummer: +3253213309
Stad: Aalst
Route: Brusselsesteenweg 41D
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Heytens gordijnen prijzen, Heytens zonwerende gordijnen, Openingsuren Heytens, Heytens gordijnen catalogus, Heytens Aartselaar openingsuren, Heytens garantie, Heytens inspiratie, Heytens Wilrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tende Aalst Tende Aalst 1 km raamdecoratie - muurdecoratie - vloerbekleding - zetelbekleding décoration de fenêtre...
New Windows Raambekleding New Windows Raambekleding 1 km New Windows is een CONFECTIE-ATELIER (geen toonzaal). Wij maken uw raambekleding: - G...
Recensies
Zo mooi die gordijnen. Goed advies en top plaatser die alles heel netjes opgehangen heeft en mooi de gordijnen nog mooi gestoomd. . Dankjewel Pascal Dupont.
Zeer vriendelijke en super service! Ze staan onmiddellijk klaar voor vragen en hulp. Klein probleem met gordijn is dan ook direct opgelost geweest. De gordijnen zijn ook sneller dan verwacht geleverd en zijn echt heel mooi!
supertevreden met prijs-kwaliteit verhouding en vooral de professionele afhandeling van onze aankopen
Heel vriendelijke en propere vakman die ons gordijnen kwam monteren. Gordijnen zijn super mooi! Het is super handig dat ze dit op voorhand komen opmeten met verschillende stalen zodat je meteen kan zien wat in je huis past.
Vriendelijk, behulpzaam en ik ben goed geholpen zodat ik een heel goede keuze gemaakt heb. Top. Installateur heeft heel goed werk geleverd. M'n gordijnen hangen zeer mooi. Alles is op tyd geleverd,stipt. Alles is zoals ik gevraagd heb. M'n appartement is ineens een echte warme thuis geworden .
Zoals steeds zeer tevreden van Heytens. Bedankt Pascal, voor de vlotte en zorgvuldige plaatsing van mijn lamellen!
Zeer tevreden over snelle levering en plaatsen van glas- en overgordijnen. Correcte afhandeling.
Super vriendelijke verkoopsters die bovendien ook heel goed advies geven. Ook de installateur was heel vriendelijk, professioneel en heeft alles netjes achtergelaten en oud materiaal meegenomen. Ik ben een tevreden cliënt!
Heel vriendelijke man die mijn gordijnen is komen hangen. Snel, mooi, alles mooi achtergelaten en uiterst vriendelijk. Uitleg was helder na installatie. Dikke merci aan Pascal Dupont!!!
Klant is koning bij Heytens Aalst! We kregen eerst uitgebreid advies thuis, mochten dan onze tijd nemen om keuzes te maken in de winkel en een fantastische plaatser kwam dan langs om alles te installeren! Wij zijn meer dan tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid