facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heyninck Haarden & Kachels

Heyninck Haarden & Kachels

Info

Heyninck Haarden en Kachels , reeds verschillende generaties lang zorgen wij voor een gezellige warmte in huis .

Geschiedenis

"Reeds 3 generaties zorgen wij voor gezellige warmte in huis"

Het begon allemaal rond 1947 toen Gusta en Paul Heyninck een "stovenwinkel" begonnen in Waasmunster. Moeder Gusta profileerde zich als een echte zakenvrouw en vader Paul nam de technische kant voor zijn rekening.

Begin jaren 70 kwamen Hugo Heyninck en zijn echtgenote Christiane aan het roer. De zaak floreerde en verhuisde naar de Hoogstraat 75. Al gauw werd de toonzaal te klein en werd er bijgebouwd en uitgebreid.

Ondertussen begon bij dochter Gracy de kachelmicrobe ook al te werken en in 2003 heeft zij, samen met haar man Philip, de zaak overgenomen. Samen met een bekwaam team medewerkers, staan zij garant voor de volgende generatie "gezellige warmte in huis".

In onze ruime toonzaal staan meer dan 150 modellen haarden en kachels op allerlei brandstoffen; ook massieve speksteenkachels vindt u hier terug.

Samen met u zoeken wij naar de gepaste oplossing voor het plaatsen en afwerken van uw toestel. Ook voor schouwproblemen kan u bij ons terecht: zowel sanering van een bestaande schouw als het plaatsen van een totaal nieuw rookkanaal is voor ons niet onbekend.

Wij werken ook nauw samen met een professioneel afwerkingsbedrijf voor omkasting van hout- en gashaarden, alsook meubilair op maat. Zowel modern, tijdloos als klassiek al dan niet gecombineerd met natuursteen ! Ook ontwerp in 3 –D mogelijk na plaatsbezoek.

Vakmanschap, zin voor kwaliteit en een goede service zijn hier nog altijd de voornaamste troeven!

Adres: Hoogstraat 75, 9250 Waasmunster
Telefoonnummer: 052/46.14.14
Stad: Waasmunster
Route: Hoogstraat 75
Postcode: 9250



op zoek naar gerelateerd: Haarden Waasmunster, Kachels Sint-Niklaas, Pelletkachels Waasmunster, Kachels Waasmunster Van Raemdonck, Kachels Lokeren, Kachels en haarden, Outlet houtkachels, Pelletkachel waasland
Recensies
Vriendelijke ontvangst en begeleiding in de winkel. Wij zijn tevreden over de uitleg van de vertegenwoordiger aan huis . Het plaatsen van de kachel is zeer vakkundig gedaan door Michael en Kristof, wij zijn daar zeer over te spreken. Top.
Super snelle bediening. Mensen die hun job kennen. Heel vriendelijk. Een echte aanrader.
bij infogesprek veelbinformatie gekregen, grote wachttijd meer dan zes maanden om installaties uit te voeren
Heb in het voorjaar een Jotul kachel gekocht. Niet tevreden. Kachelglas is elke dag pikzwart. Zijruiten zijn bovenaan over een afstand van 5 cm niet te kuisen. Blijven pikzwart. Reinigen duurt elke dag ongeveer 10 min. Wij stoken hout dat 2 jaar gedroogd heeft. Het hout ligt afgesloten onder een pannendak. Als je de kachel bijvult komen de rookgassen naar binnen. Schouw is aangepast, vernieuwd, inox schouw dubbelwandig en verhoogd. Muur en plafond zijn reeds licht verkleurd. Zal foto toevoegen.
Prima professionele plaatsing door Michael, Kristof en Yannick. Zeer tevreden van de communicatie en het correct opvolgen van de gemaakte afspraken. Met dank en groot vertrouwen! Dirk
Zeer goede en profesionele uitleg van Stijn. Vriendelijk en niet opdringerig. Levering en plaatsing zal wel iets langer duren maar dat hoort bij hun succes. De levering van de pelletkachel was een ramp, zeer beschadigd door het transport van de hoofdverdeler. Maar de plaatsers Michel en Kristof en zaakvoerder Stijn hebben alles in het werk gesteld zodat er na enkele dagen een nieuwe kachel geleverd en geplaatst kon worden. Mijn factuur werd ook nog eens aangepast omdat de plaatsings kosten minder duur waren. Wij genieten nu van een warm huisjes. We zijn een goed jaar later en Michel en Kristof zijn weer langs geweest om de pelletkachel een grondige en professionele poetsbeurt te geven. Een afspraak die snel geregeld was en perfect en proper is uitgevoerd. Proficiat mannen.
Pelletkachel gekocht. Nog effe wachten op de levering maar tot nu toe prima service. Ondertussen is de kachel geleverd en geïnstalleerd. Super service, dank u!
Het is een schitterende firma !!! Altijd bereid om te helpen, zeer vriendelijk ! Super service
Top firma correct, vriendelijk perfect team Michael en Kristof proper werk, firma al gemeld aan vrienden van ons
super goede service. de 2 jonge mannen genaamd Michael en kristof waren vriendelijk en hebben proper werk verricht.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Heyninck Haarden & Kachels met het openbaar vervoer


Waasmunster Abdij Van Roosenberglaan 40 meter
81
82
91
Waasmunster Abdij Van Roosenberglaan 40 meter
270
290
Waasmunster Abdij Van Roosenberglaan 40 meter
81
82
91
Waasmunster Abdij Van Roosenberglaan 40 meter
270
290
Waasmunster Abdij Van Roosenberglaan 60 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid