facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heyerick - alles voor werf en werk

Heyerick - alles voor werf en werk

Info

One-stop-shop voor aannemer en industrie.

Geschiedenis

20 jaar lang was de firma “Heyerick - Alles voor werf en werk” een vaste waarde langs de Xavier de Cocklaan (baan Gent-Kortrijk) in Deurle. Oorspronkelijk verkocht men enkel ladders en steigers, maar gaandeweg werd het assortiment uitgebreid met werkkledij, kleine gereedschappen en machines. De winkel in Deurle werd te klein, een ruimere locatie werd gezocht én gevonden. Vanaf 22 april terug één adres voor alle verkoop en verhuur: Steenweg Deinze 193, 9810 Nazareth.
Met een oppervlakte van meer dan 10.000m² biedt het terrein voldoende opslagplaats om elke klant vanuit voorraad te kunnen beleveren. Het assortiment breidt steeds uit, nieuw in het gamma zijn oa. verfbenodigdheden, gasbrander- en lasmateriaal, tuingereedschappen, schroeven en pluggen… Ook binnen de afdeling werkkledij wordt de keuze steeds ruimer én de collectie alsmaar modieuzer. Merken als Snickers, L. Brador, Carhartt, Dunderdon, Herock… krijgen elk hun plaatsje op de bovenverdieping die volledig is voorbehouden voor kledij en schoenen.



"Familiale onderneming gevestigd in Nazareth. Wij zijn gespecialiseerd in werken op hoogte, werkkledij & gereedschappen. Onze missie? De vakman veilig & comfortabel laten werken. Wij staan voor een vriendelijke service, professioneel advies & diensten op maat van de klant. We zijn lid van de aankoopgroepering Menoquin"
Adres: Steenweg Deinze 193, 9810 Nazareth (België)
Telefoonnummer: 092810606
Stad: Nazareth
Route: Steenweg Deinze 193
Postcode: 9810


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Heyerick VERHUUR, Heyerick bussen, Heyerick rekken, Heyerick Facebook, Werkkledij Deinze, Heyerick Verkeersborden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luxe podium Luxe podium 4 km verhuur van mobiele opblaasbare podiums, deze podiums zijn echte eyecatchers voor uw ...
Recensies
Ik ben laatst binnengesprongen bij Heyerick en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van de kwaliteit van hun producten. Van gereedschap tot veiligheidsuitrusting, alles was van topkwaliteit. Bovendien was de service die ik ontving van het personeel uitstekend. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en me te helpen bij het vinden van precies wat ik nodig had. En tot slot, wat een ongelofelijk prachtige, moderne website! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten voor werk en werf.
We bestellen al jaren werfkledij en bedrukte kledij bij Heyerick en kunnen steeds rekenen op hun behulpzame service in het maken van de juiste keuzes. Fijn om op deze manier te kunnen samenwerken!
Goeie winkel voor de vakman
Wij komen al jaren speciaal vanuit Antwerpen naar hier voor werkkledij en gereedschap. De reden? Hun persoonlijke aanpak; dit is een familiebedrijf en dat voel je! Ook al onze ladders en steigers komen hier vandaan. Het aanbod is hier zeer uitgebreid. Maatwerk kooiladders ed is eveneens mogelijk.
Fantastisch familiebedrijf die je altijd met de glimlach helpt voor al je benodigdheden op de werf en werkvloer. Hun webshop is trouwens ook een aanrader!
Bij Heyerick denkt men altijd constructief mee met de klant en dit steeds met een glimlach. Van de klantenservice en service na verkoop kunnen nog vele andere ondernemingen leren! Ook is men niet verlegen om lokale verenigingen een duwtje in de rug te geven. Een zaak waar de eigenaars fier op mogen zijn!!
Alles voor de bouw
Als zij geen vertrouwen in je hebben, dan koop ik er ook niet, jammer zeer slechte ervaring ondervonden. Mij zien ze daar niet meer. Normaal geef ik 0 sterren maar ze verplichten je bij de review een ster te geven.
Zaakvoerders die met passie hun zaak runnen. Heb tot heden geen enkel negatief punt meegemaakt. Doe zo voort dus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid