facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heyde sanitair verwarming zonne-energie ventilatie bvba

Heyde sanitair verwarming zonne-energie ventilatie bvba

Info

Heyde BV werd opgericht in 1969 door Robert Heyde als een eenmanszaak voor sanitair en centrale verwarming. Intussen hebben zaakvoerders Robert en zoon Xavier de firma verder uitgebouwd tot een bloeiend bedrijf met 5 ervaren werknemers.

Geschiedenis

sanitair
centrale verwarming
vloerverwarming
ventilatie
airco

Adres: Statiestraat 125, 9870 Zulte
Telefoonnummer: +3293889116
Stad: Zulte
Route: Statiestraat 125
Postcode: 9870


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ventilatie Zulte, Vaillant Zulte
Recensies
Hele slechte ervaring met dit bedrijf ! Onze nieuwe installatie zouden ze bij ingebruikname volledige komen uitleggen, herhaaldelijk gecontacteerd, niemand gezien. Dan maar via internet zelf uitgezocht. Nu een jaar verder bij de start van het winterseizoen, hadden we een probleem. Telefonisch contact genomen, maar konden in de eerste week niet langskomen, want ze komen net terug uit verlof. Ze zouden me terugbellen met telefonische assistentie, …niemand gehoord. Gelukkig zijn er betere installatiebedrijven in Zulte die niet in verlof gaan in een topperiode. Heel veel dank aan Sanitair Andy Dewaele!
Steeds heel degelijke kwaliteit bij uitvoering van de werken en uitstekende service. Een familie-bedrijf waar de klant nog centraal staat!
Altijd goeie ontvangst en met kennis van zaken. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid