facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hete Patat

Hete Patat

Info

De Hete Patat in Wijnegem

Geschiedenis

In restaurant De Hete Patat in Mechelen kan u terecht voor heerlijke Turkse en Mediterrane keuken zoals mezze, grill, stoofpotjes en natuurlijk de specialiteit van het huis Kumpir : aardappel in schil, bereid op vele verschillende manieren.

Adres: Turnhoutsebaan 343, 2110 Wijnegem
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 343
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00

Recensies
Verwacht geen 3 of 4 sterren restaurant eten... De ingrediënten op uw bord gelegd met een XL pincet. Verwacht wel GOED eten, Rijkelijke porties met verse ingrediënten geserveerd door een gepassioneerde Turkse kok en zijn even sympathieke familie. Eens je hier bent geweest kom je nadien garantie nog eens terug. Mede omdat je hier zeker waar voor je geld krijgt.... En het zeker niet duur te noemen valt! Proficiat team Hete Patat!!!
Een mooie zaak in het centrum van Wijnegem, parkeermogelijkheid juist om de hoek in de doodlopende straat. Het interieur oogt modern en ook de muziek is de modernere Turkse muziek. Dit is geen pitta zaak maar een Turks restaurant met verzorgde gerechten met ook voldoende vegetarisch aanbod. De bediening is correct en hartelijk. Je kan ook afhalen.
Topservice, heel lekker eten maar veel te veel en supervriendelijke bediening. Een aanrader!
Eten is hier een topper echte aanrader.
Zoals altijd super lekker aan een goede prijs
Zeer democratische prijzen , vriendelijk gezin dat je steeds welkom heet en je met liefdevolle armen ontvangt.Simpele kaartmaar keuze genoeg , bewust om meer kwaliteit en aandacht te geven aan de klant.Perfect voor zowel een grote groep als voor kleine gezinnen .Bij mooi weer kan men ook buiten gezellig zitten. Altijd lekker gegeten en ik ga zeker weer terug..Prijs /kwalteit /gezelligheid een leuke aanrader !!
De hete patat heeft niets te maken met de turkse kumpir, bovendien is het niet halal varkensvlees wordt niet gebruikt in de Turkse keuken!. Als u dit soort eten kent gaat u teleurgesteld worden het ziet er raar uit en is totaal niet lekker en ook nog zo duur met een flauwe smaak... echt teleurgesteld
Ik ken dit restaurant al jaren. De bediening is top, het eten superlekker en de prijs is belachelijk laag. Alle soorten gevulde aardappelen in de oven, maar ook heel wat andere gerechten uit de Turkse keuken.
Gezellig, lekker, vriendelijk bediening en betaalbaar! Wat moet een mens nog meer hebben. Aanrader
Heel vriendelijke bediening, lekker eten, altijd verzorgd en proper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid