facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Zoete Medicijn/Kelchtermans Raf

Het Zoete Medicijn/Kelchtermans Raf
"restaurant"
Adres: Stationsstraat 208 , Lommel 3920, BE
Telefoonnummer: 011 55 37 48
Stad: Lommel
Route: Stationsstraat 208
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Raf Kelchtermans
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Groote Hoef De Groote Hoef 1 km Hier wezen lunchen tijdens Pasen… wat was het druk en we zaten enorm dicht op elkaar....
Diana Diana 2 km Heerlijk gegeten , helaas kregen we het hoofdgerecht zonder het voorgerecht te hebben...
Lommelbroek Lommelbroek 7 km Eenvoudig 2 sterren hotel met drukbezochte brasserie. We kregen de bijzonder ruime ge...
Delaat/Luc Delaat/Luc 7 km
Recensies
Naargelang de score zijn we hier komen eten...was best gezellig tochgeen kussens op de stoelen buiten Voorgerecht scampi lookroom...lekker Hoofdgerecht....echt heel lang moeten wachten...vergeten??? Dit was een tegenvaller... Vispannetje ...echt te flauw en de groente die erin zaten? Salade met zalm en garnalen....verschrikkelijk Letterlijk salade met heel veel balsamicoazijn en zeer weinig andere groenten.enige echte pluspunt isde vriendelijkheid..jammer voor dit verhaal ei,wortelen,komkommer...enkel 4 halve
Er lag een klein takje op ons tafel, was niet echt hygienisch? We hebben meer als een half uur moeten wachten op ons drinken tot na dat we ons eten hadden gekregen, het was wel druk... De tagliatelle met curry, champignons en scampi had niet veel smaak, was wat waterig van smaak. De spaghetti vongole was heerlijk! Zit vól venusschelpjes!!! Wel niets gekregen om de schelpjes in te doen... Wel een vriendelijke bediening!
Jammer genoeg is mijn echtgenote na het eten van de scampi's van het suggestie menu s nachts erg ziek geworden. Volgens de dokter een voedselvergiftiging. Nochtans is dit een gekend restaurant in Lommel waar veel volk over de vloer komt. Dus ik begrijp niet goed hoe dit heeft kunnen gebeuren. De eend was wel ok met uitzondering van de groenten die mij eerder rauw leken dan beetgaar. Ik kom nog terug maar dan voor de speciale steacks die je hier kan eten.
Zeer gezellig adresje om goed te eten. De menukaart is erg uitgebreid maar wij lieten ons verrassen door de chef en hebben lekker gesmuld. Het was er gezellig druk op vrijdagavond. Bediening vriendelijk en vlot. Door de kleine ruimte niet geschikt om met een grotere samen te zitten Prijs valt reuze mee. Kortom: voor herhaling vatbaar.
Ruim, gezellig en smaakvol ingericht restaurant. Uiterst lieve en snelle bediening. Kwalitatieve gerechten die bovendien mooi gepresenteerd zijn. Ook aan allerhande groenten werd gedacht. Alles is zijn prijs zeker waard.
Het eten is niet super. We hadden geen top ervaring. Misschien te veel keuze op de menukaart? We zaten ook aan een raam wat enorm trok. Je kon de koude binnen voelen wat niet zo aangenaam was.
De gegratineerde spaghetti bolognese was een 'mama miracoli' mengsel. Pure tomaten puree, zonder finesse, smakeloos. De pasta bestond uit aan elkaar geklitte slieren. Heb er ooit heel lekker geëten. Dit was echter een afknapper.
Prima restaurant. Eten is altijd goed. In de keuken loopt alles ook op rolletjes. Eens met 10 personen besproken. Ieder een apart gerecht en alles tegelijk op tafel. Hier blijf ik komen.
Erg lekker gegeten met ons gezin. Zeker een aanrader!
Super lekker! Heel vriendelijk personeel en gezellige sfeer. Zeker langs gaan als je in de buurt bent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid