facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Zoete Begijntje

Adres: Vrijheid 114, 2320 Hoogstraten, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033854252
Stad: Hoogstraten
Route: Vrijheid 114
Postcode: 2320


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 21:00
Zondag: 08:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijt Hoogstraten, Openingsuren Knechtjeshuis Hoogstraten, Brasserie Hoogstraten, Brunch Hoogstraten, De Bouwhoeve, Het Eglantierken Hoogstraten, Ontbijtbox Hoogstraten, IJssalon Hoogstraten
Recensies
Ik woon zelf in Amsterdam, maar probeer altijd minimaal 1 keer in de week langs te komen om pannenkoeken te eten. Ze zijn heerlijk!
Geweldig lekkere afhaalijsjes gegeten. Eentje vanille, stracciatella, room, ander yoghurt met krieken, room.
De service is er helaas heel hard op achteruit gegaan.... De zelfbediening geeft me een "Hema" gevoel. De keuze / menu is ook niet meer wat het geweest is. De kwaliteit We dachten ook wel oeii zo'n wafel is duur. Tot we de wafel zelf zagen
Afhaalijsjes zijn heerlijk. Veel smaken en grote bollen.
Geen bediening aan de tafels, hapjes op kartonnen bordjes en warme chocolademelk ook helemaal niet zo warm. Het kan niet met de drukte te maken hebben, want het was er helemaal niet druk. Echt jammer!
Het was er koud. Energie besparen ok. Maar dat je binnen je jas moet aanhouden van de kou dat gaat erover. Echt goedkoop is het ook niet. Zelf bestellen en afrekenen aan de toog en 8,5 euro voor een kleine chocolade melk met 2 bolletjes ijs en Chocolade saus is toch ook genoeg. Hopelijk is het tijdens de zomer beter. Dan zal de verwarming wss geen probleem zijn.
Zoals altijd zeer lekker . Als zelfs de kleinste achter meer vragen.
Je moet zelf je bestelling afhalen aan de toog, wat niet erg evident is als er kinderen rondlopen. De chocoladesaus is maar een waterig iets. Buiten mag je niet consumeren. Binnen is het meer een soort van pretpark dan een ijssalon. 1x hier geweest en voor mij hoeft het biet meer.
Superlekker ijs! heel gezellig binnen. zeker langsgaan als je in Hoogstraten bent!
Altijd gezellig om de kinderen eens te verrassen met een pannekoek of een ijsje! Dat wil niet zeggen dat je er als volwassene niet lekker en gezellig wat kan gaan eten of drinken natuurlijk! Bediening is vriendelijk en behulpzaam, wij komen hier graag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid