facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Woonidee

Het Woonidee

Info

Bij Het Woonidee kunt U terecht voor een plaatsbezoek, een moodboard, kleuradvies, voorontwerp, uitvoeringsplan en een vergunningsaanvraag.



"Bij Het Woonidee - Vuur en Interieur nemen wij de tijd voor jouw warmte en gezelligheid.Met behulp van onze interieurarchitecten zal u nieuw interieur tot zijn recht komen.Wij zorgen voor alle werken, van concept tot afwerking, van vloer tot plafondPlaatser van kachels en haarden, zowel op gas, pellet, bio-ethanol als op hout."
Adres: grijspeerdstraat 103 a, 8830 Gits, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472/ 40 76 77
Stad: Gits
Route: grijspeerdstraat 103 a
Postcode: 8830



op zoek naar gerelateerd: Totaalprojecten interieur
Recensies
Aankoop pelletkachel *Vriendelijke ontvangst, goede uitleg bij de verschillende soorten toestellen. *De levering en plaatsing volgde snel en volgens de afspraak! *Offerte en factuur waren correct. *Er kwam ook iemand apart ter plaatse om de app die bij de kachel hoort volledig uit te leggen. Top-materiaal en schitterende service!
In 2021 hebben wij zware verbouwingen gedaan in ons huis te Deinze. Hoewel zaakvoerder Steven Devriendt het duidelijk zeer druk had met andere werven, heeft hij steevast vriendelijk, correct en juist advies gegeven tijdens voorbereiding en uitvoering - met oog op esthetiek een zeldzaamheid in de sector, de buis in 1 lang stuk om geen storende elementen te hebben bij het hoge plafond is hier een voorbeeld van. Alle deadlines zijn perfect nagekomen, bij plaatsing was iedereen beleefd en proper en nadien nooit enig probleem gehad. Wij hebben ook in de huidige tijden 1,5 jaar later nog steeds heel veel plezier van de haard en genieten bovendien elke dag van de mooie aanvulling in het interieur. Het is duidelijk dat de zaak zijn prioriteiten juist legt - en die zijn bij product én klant.
Heel tevreden met onze prachtige Barbas kachel! Na telefonisch contact werd er snel een afspraak gemaakt om alles ter plekke te komen bekijken en kregen we duidelijke en eerlijk informatie van Dieter. De offerte volgde snel. Alles verliep perfect volgens de opgestelde planning. Dankzij een vlotte en professionele plaatsing stond onze vuurkachel na een halve dag plaatsing reeds ons huis te verwarmen. Kortom een aanrader van begin tot einde! Bedankt!
Na teleurstellende ervaring met een andere installateur, zijn we uiteindelijk bij het woonidee te Roeselare terecht gekomen. Daar werden we vriendelijk onthaald en kregen we binnen de kortste een uitgebreide uitleg van de kachel die we wilden. Niet alleen gingen we met een goed gevoel huiswaarts. Maar ook met een offerte en een afspraak voor de plaatsing van de kachel met rookkanaal. Alles werd perfect naar wens geplaatst en nadien volgde er nog een deskundige uitleg. Echtwaar heel vriendelijke mensen die elk hun vak uitstekend kennen. Nogmaals een dikke merci aan Steven en Dieter.
Super firma, van bij eerste bezoek goed gevoel gehad, uitvoerige uitleg gekregen, alle afspraken stipt nagekomen, en eind faktuur was lager dan offerte . Ook dienst na verkoop is perfect, had een probleempje met de kachel, maar zijn die direct komen nakijken en tot een goede oplossing gekomen. Niets dan lof hier.
Vuur en Interieur heeft bij ons een pelletkachel geplaatst met ook het plaatsen van een rookkanaal wij hebben geen schoorsteen op de plek waar de kachel moest komen. In de winkel heel vriendelijk geholpen geweest met een gedegen en eerlijke uitleg. Plaatsing gebeurde zeer netjes, professioneel en door vriendelijke werkmannen. Een aanrader!
Eindelijk eens een firma waarop je kan bouwen. * Strikt gehouden aan planning. * Nette uitvoering. * Factuur lager !! dan ingeschatte offerte... " het duurde minder lang, dus hebben we minder uren aangerekend " Nog eens wat nodig? Niet twijfelen.
Zeer goede service, vriendelijk en een zeer goede uitleg over je installatie . Behulpzaam , komen naar je woning om alles te bekijken , echt top . Zeker een echte aanrader om naar daar te gaan . Bedankt voor alles groeten Frédéric Keirsebilck
Ze zijn van hun woord, ook een goede dienst na verkoop. Niets op aan te merken. Deftige uitleg voor tijdens en na de werken. Een aanrader.
Heel tevreden over het totaalpakket! Correcte prijzen, goede afspraken, propere installatie. Kortom een heel goede ervaring!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Woonidee met het openbaar vervoer


Gits Grijspeerd 40 meter
38

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid