facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Vrijzinnig Zangfeest

Het Vrijzinnig Zangfeest

Geschiedenis

Het Vrijzinnig Zangfeest is een jaarlijks (oud-) studentenfeest georganiseerd door het Brussels Studentengenootschap “Geen Taal, Geen Vrijheid” in samenwerking met DeMens.nu en de Oudstudentenbond van de VUB. Het feest vindt doorgaans plaats op de eerste donderdag van december in de grootste aula van de VUB: aula Q.

Groepen bestaande uit (oud-)studenten van de Universitaire Associatie Brussel (VUB en EhB) nemen het tegen elkaar op met een lied met een vrijzinnige insteek rond een centraal thema. Het lied kan zowel gebaseerd zijn op een bestaande melodie, als op een eigen compositie.

Jury en publiek duiden de winnaars aan van diverse prijzen: de Juryprijzen, de Prijs van de Vrijzinnigheid, de Prijs der Barden en de Publieksprijs. Deze kampioenen worden verwend met een hoeveelheid gerstenat en/of eeuwige roem!

De avond wordt traditioneel afgesloten met een knalact van formaat. Vorige edities mochten we reeds ontvangen: Gorki, Wannes Van de Velde, Paul Severs, Raymond Van Het Groenewoud …



"De BSG-zaal is alombekend onder de studenten aan de VUB. Deze aan studentenactiviteiten aangepaste zaal zorgt keer op keer voor onvergetelijke uurtjes van plezier, blijdschap, zang, feest en zoveel meer. Door een tapinstallatie en een dj-tafel is deze zaal tevens uitermate geschikt om de nodige feesten te volbrengen. Door de vorm van de zaal straalt deze een leuke gezelligheid uit. Ontelbare cantussen en TD’s hebben in de BSG-zaal reeds plaatsgevonden en zullen er nog plaatsvinden. Waar studenten elkaar leren kennen, zich kunnen uitleven en zo de gedachten eens kunnen verzetten, en waar gedachten kunnen worden uitgewisseld."
Adres: Pleinlaan 2, 1050 Elsene
Telefoonnummer: 026292330
Stad: Ixelles
Route: Pleinlaan 2
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jouwaii Traditional African Games Festival Jouwaii Traditional African Games Festival 2 km Le projet JOUWAII est une plateforme de rencontres, d’échanges et de partages cultur...
Festival Expressions Urbaines Festival Expressions Urbaines 4 km Le Festival Expressions Urbaines : rendez-vous incontournable des cultures urbaines !...
Recensies
Zeer gezellige plek om te dineren, of nog iets te drinken na de les. Correcte prijzen, heerlijke cocktails en sfeervolle achtergrond muziek maken van deze plek de ideale locatie om rustig je avond te vertoeven.
Wanneer je binnenkomt na 3 uur kan het zijn dat je 3 á 5 mensen gezamenlijk ziet "helikopteren", 5/5
Het strakke industriële design ven het interieur, de stijlvolle kleuren en moderne installaties maken dit tot een hippe en eigentijdse uitgaansmogelijkheid waar verschillende muziekgenres de revue passeren.
Brusselse stink grot. Schrale pinten l, wc's zijn erger dan int gevang. Would recommend 5/7
Veel te weinig schimmel op het plafond, en ook het gebrek aan urinegeur bewijst dat deze zaal op z'n retour is. Herpak je!
Iconische plek, het laatst half jaar zeer goed onderhouden --> Chapeau voor de beheerder van deze fuifplek
Toffe sfeer, propere sanitairen, en studentikoze prijzen. Zeker een aanrader!
ik heb men hart verloren in deze discotheek,...
Dikke feestje, goed voor de gezondheid
Bekke pis op de grond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid