facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Viooltje Sterrebeek

Info

BLOEMEN - BALLONNEN - EVENT STYLING

Adres: Mechelsesteenweg 170, 1933 Sterrebeek
Telefoonnummer: +32 2 310 90 52
Stad: Sterrebeek
Route: Mechelsesteenweg 170
Postcode: 1933



op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Zaventem, Bloemen laten bezorgen Zaventem, Viooltje bloem, Ballonnenwinkel Vlaams Brabant, T Viooltje Brielen, Viooltje Wellen, Bloemen Boortmeerbeek, Plantenwinkel Kampenhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
4  seasons 4 seasons 114 meter Trendy, casual, classy
Patisserie Millet Patisserie Millet 243 meter Aan de dure kant, maar wel de hoogste kwaliteit in de buurt, vooral qua banketbakkeri...
Sellerie Jaipur's Choice Sellerie Jaipur's Choice 603 meter Topinformatie en correcte verzending, aanrader.
Ruitersport Jaipur's Choice Ruitersport Jaipur's Choice 610 meter Sellerie - matériel d'équitation & accessoires pour le cheval et vêtement & équipemen...
Dakwerken Boonen bvba Dakwerken Boonen bvba 664 meter Vertaald door Google Geen commentaar Origineel No comment
Mini & Madam Mini & Madam 1 km ✦Welkom bij Mini & Madam, omdat elk geluksmomentje telt✦ Mini & Madam is een (toekom...
Recensies
Vriendelijke bediening, voldoende ruime keuze, bloemen blijven lang mooi.
Toffe, gezellige winkel. Voor elk wat wils, oa ballonnen in alle maten en soorten, mooie decoratie- en geschenkartikelen, bloemstukken of supermooie boeketten. Steeds topkwaliteit en je voelt je er als klant meer dan welkom. Een dikke chapeau aan zaakvoerders en personeel!
Supervriendelijke mensen! Het is een mooie winkel waar je heel veel vindt. De mensen zijn behulpzaam, en zoeken mee als je een speciale wens hebt. De boeketten zijn mooi en houden lang. Hier kom ik zeker nog terug!
Het Viooltje Sterrebeek is een heel aangename winkel met hele vriendelijke vaste werknemers en hele enthousiasme jobstudenten die u heel graag helpen. Je kan in het Viooltje dagverse bloemen en bloedmooie decoratie kopen. Het is bovendien een goed ligging.
Mooie verse bloemen en planten
Heel leuke zaak, goede ligging, dagverse bloemen, super mooie decoratie en heel vriendelijke uitbaters! Gewoonweg TOP!!! I Het Viooltje!
Vriendelijke bediening in een prachtige winkel met een zeer uitgebreid assortiment aan verse bloemen en planten. Ook mooie collecties in geschenkartikelen en leuke creaties van ballonnen. Een echte aanrader!
Vriendelijke mensen en ruime keuze aan bloemen, ballonnen en decoratie. Zeker een aanrader voor de aankleding van een feest of event.
Aangename mensen en mooie bloemen ruime keuze en goed bereikbaar met de auto en voor de deur parkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid