facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Verschil

Het Verschil

Info

PUBLIEKSLIEVELING EN FRISSE CREATIES HEMELS EN BREED VERSCHIL
Dit adres maakt de “Gourmand” in Bib Gourmand helemaal waar

Geschiedenis

PUBLIEKSLIEVELING EN FRISSE CREATIES HEMELS EN BREED VERSCHIL
Dit adres maakt de “Gourmand” in Bib Gourmand helemaal waar



"Wat Le Guide Michelin over ons schrijft: heerlijk genieten voor een juiste prijs..."
Adres: hoogstraat 34, 9340 Lede
Telefoonnummer: 0032474981698
Stad: Lede
Route: hoogstraat 34
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Het Verschil menukaart, Restaurant Lede dorp, Het Verschil Gits, Restaurant Lede Markt, 'T Verschil Openingsuren, Restaurant Lede Kruisem, Sterrenrestaurant Lede, Brasserie Lede
Recensies
Het Verschil…. Echt wel. Hier kom ik al jaren enkel keren per jaar sinds 2008-2009. Eerst nog in Aalst, sinds enkele jaren in Lede. Heb hier in totaal al minstens 50 keer een menu gegeten. In Aalst was het zeker ok met al eens een klein mankementje. Ondertussen zijn ze verhuisd naar het prachtige pand in Lede, eerste voordeel is de ruime parking achteraan. Gastvrouw Helen verwelkomt je, je neemt plaats op heerlijk zacht zittende stoelen. Gisteren ook weer, samen met de zoon en een kameraad kozen we elk het lunchmenu voor 35 Euro… zo lekker. Soms vraag je je af hoe doen ze het voor deze prijs. Neem er een aperitief en een wijntje bij en het is elke keer weer genieten van dit vrije moment.
Vanavond gekozen voor deze zaak in Lede, niet ver van Aalst en Dendermonde. Ruime en nette parking achteraan. Je kan hier ook je auto opladen als je elektrisch rijdt. Het verschil is gelegen in een herenhuis. Het interieur is stijlvol. Vooral de bar springt met de groene tegeltjes onmiddellijk in het oog. Je kan ook vanuit de zaal in de keuken kijken. Er speelde een aangenaam muziekje. De bediening is vlot en vriendelijk. Het eten kwam ook zeer vlotjes vanuit de keuken naar de zaal. Ik koos voor de Cava en mijn partner voor de mojito. De Cava was uitstekend. De mojito ietsje te zoet. Als petit amuse een portie olijfjes en watermeloen met een beetje sesamolie. Een meer dan geslaagde combinatie. Als hoofdgerecht koos ik voor de tartaar. Deze werd bereid aan tafel. Ik kon zelfs voorproeven. Heel netjes. Mijn partner koos voor de Thai Beef Salade. Vlees netjes uitgebakken. Wel beetje pikant. De tartaar werd geserveerd met frietjes. De Thai Beef Salade met noedels. Zeer lekker en meer dan ruime portie. Nadien afgesloten met een dame blanche en de moeilleux. Ook hier mooie bordjes met lekker vanille ijs en chocolade voor de dame blanche. Ik koos ook voor een Nespresso koffie. Er zijn verschillende koffiesmaken verkrijgbaar maar ook verschillende soorten thee. Ben je op zoek naar een klassevol diner of lunch dan kan je hier terecht. Reserveren is noodzakelijk. Wij zijn zeker tevreden over deze ervaring en komen zeker nog eens terug.
Vanavond voor de eerste keer gegeten in Het Verschil. Als aperitief had mijn partner de negroni, hij had hem al lekkerder en straffer gedronken, mijn ginger dream was lekker fris. Als voorgerecht koos ik voor de avocado, een echte smaakbom, overheerlijk en een heel goede portie. Mijn wederhelft mocht genieten van de rundscarpaccio. Dan het hoofdgerecht, ik kwam speciaal voor de steak tartaar waar ze op de kaart heel hoog mee uitpakken. Overal waar ik ga eten wil ik die zeker geproefd hebben, dus hier net hetzelfde. Volgens de kaart wordt hij aan tafel bereid, bij ons dus niet, jammer. Zowel voor mijn partner als voor mezelf was er veel te veel mosterd gebruikt. Je proefde enkel mosterd, zo erg zelfs dat mijn ogen er van traanden. De andere smaken werden volledig opgeslorpt door de overvloed aan mosterd. Ik zal zeker en vast nog teruggaan maar niet meer zoals het op de kaart staat terugkeren voor de steak tartaar. Een pluspunt, een grote portie. Als aflsuiter een sabayon met champagne, een mega grote coupe en inderdaad, puur genieten. Jammer van het hoofdgerecht, voor de rest een zeer goede ervaring.
Aangenaam verrast voor de eerste keer ! Ruime parking achteraan. Vriendelijke, warme ontvangst. Gezellig en warm kader. Gekozen voor een lunchmenu voor ons madame, en ik garnaalkroketjes en de huisgemaakte americain met slaatje en verse frietjes, alles dik in orde. Vriendelijke bediening aan tafel ! Zoals het Verschil-Team me vertelde in de mail : Komen, neerzitten en genieten ! WEL DIT WAS HET ! Bedankt team Het Verschil. Zeker een aanrader. Wij komen zeker terug ! Parkeren: Ruime parking achter het restaurant met voldoende parkeergelegenheid.
Gezellig restaurant. Goede/vlotte bediening en vriendelijk zaalpersoneel. Ons hoofdgerecht zomer reebok kon iets meer afgekruid zijn. De steak tartaar wordt table side voorbereid dus bepaalde allergieën kan je onmiddellijk melden. Ik miste wel wat fingerfood op de kaart.
Dinsdagavond zijn we voor de eerste keer gaan eten in 'Het Verschil'.Wij zijn vriendelijk ontvangen,ook al waren we wat later door het drukke verkeer.Het is een prachtig herenhuis met een zeer gezellig interieur.Het eten was er super lekker en ieder bord was prachtig en dit,iedere keer gebracht door de vrouw des huizes met een grote glimlach.Wij waren aangenaam verrast en komen zeker nog terug
Zalig lekker!! We kijken er naar uit om snel weer ter plekke te mogen gaan eten en ook weer te kunnen genieten van de professionele, vriendelijke bediening en de aangename sfeer.
Hele fijne ervaring. Parking achteraan, gezellige zaak, vriendelijke en flexibele bediening, lekkere cocktails maar bovenal heel lekker gegeten!
Freaky Friday. Klasse herken je in de details. En dat heeft het restaurant "het verschil" in Lede zeker. Gepelde tomaten in het slaatje bij deze heerlijke slibtongetjes, waar vind je dat nog voor deze prijs? 19,95 euro met een zalig voorgerechtje. Een dikke aanrader !
Heerlijk menu met verrassende smaken. Super vriendelijke gastvrouw en een warm onthaal! Prachtig pand! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid