facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Strohuis

Het Strohuis

Info

Met deze pagina willen we geïnteresseerden op de hoogte houden van de vorderingen in ons ecologisch bouwproject, ook dmv workshops.



"U bent elke dag van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner bij Brasserie Het Zomerhuis te Stekene. Vind ons ook op Facebook en bekijk daar onze nieuwe feestbrochure. Tot dan!"
Adres: Molenbergstraat, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 0476 321 857
Stad: Stekene
Route: Molenbergstraat
Postcode: 9190


Recensies
Lekker eten en mooie porties. De kaart is mooi gevarieerd met zeker voor ieder wat wils. De prijs is aan de hoge kant voor "slechts" een brasserie. Wel is het er zeer gezellig zitten. Een serieus minpunt is echter de wachttijd. We moesten zeer lang wachten op zowel onze drank, onze aperitiefhapjes als ons hoofdgerecht, ook al was het niet zo druk. Wachttijden van meer dan 1u zouden toch niet mogen...
Het was mijn eerste bezoek hier en ik was direct aangenaam verrast door het groene kader en door het mooie onderhoud van het omliggende park. De speeltuin is uitgebreid , zuiver en met een waterplas als uitschieter. De kinderen amuseren zich hier geweldig en de ouders en begeleiders kunnen hen gade slaan vanop een gezellig terras. Absolute top ! Kindvriendelijkheid: De kinderen zijn hier zeer welkom en worden verwend bij de menu-kaart opstelling . Parkeren: Er is voldoende gratis parking vlakbij
Juli 2023: Hier gaan eten op het terras. Wel leuk zitten. Eten is goed. Maar de paling in 't groen bij de duurste gerechten was lekker maar werd opgediend met 2 kleine mini topjes puree. Je kon bijvragen, maar eigenlijk hadden ze al direct moeten bijgeven. Dat was SUPER WEINIG gewoon. Een slaatje was 2 keer groter dan een deftige maaltijd. Spijtig. Inflatie? Porties kleiner en prijzen omhoog?
Vorig weekend met ons drie pannekoekjes gaan eten. Op zich waren ze lekker maar bij de eerste beet merkten we dat er harde zwarte schilfertjes over heel de Pannekoek kleefde. Het was zeker geen voedsel dat aangebrand was maar leek sterk op iets van keramische harde zwarte schilfertjes. Na ze allemaal te verwijderen was onze Pannekoek dus wel koud. Heb het gemeld, aan de bediening, zodat ze er iets aan konden doen zodat mensen na ons dit ook niet voor zouden hebben. Voor ons persoonlijk hebben ze er niks aan gedaan..zelf geen sorry. Jammer maar dat zorgt er weer voor dat het heeeel lang zal duren dat we daar nog eens zullen stoppen.
Wij komen van in het begin. De chefkok van toen is weg en in de plaats een nieuwe die duidelijk niet voldoet aan de verwachtingen. Menu is veranderd en niet ten goede. Alles is veel minder verzorgd. Vispannetje valt dik tegen, vroeger was dat echt lekker met mosseltje, garnaal, mooie stukken vis en een witte wijnsaus. Nu een stukje zalm en een klein stukje witte vis overgoten met een Provençaalse? saus. Valt dik tegen. Hij weet blijkbaar ook niet hoelang een steak moet bakken als je hemA point wil. De mijne was rauw. Dus ook dat niet meer nemen. Tarte tatin ook weg van menu. Bij navraag kreeg ik als antwoord dat ik een feest moet geven?als ik dat daar wil eten. .Over de ganse lijn is het niveau pijlsnel naar beneden gegaan. Heel jammer. Misschien eens op zoek gaan naar een betere chef of gewoon het vroegere menu terug hanteren? De huidige chef heeft het enkele maanden zo gedaan dus het moet mogelijk zijn. Daarbij komt nog dat het duurder is geworden dus verwacht je ook iets goeds. Het zal een tijd duren voor we wederkeren. Heel jammer. Jullie waren onze favoriet. En helaas zijn wij niet de enigen die er zo over denken.
Nog geen enkele keer ontgoocheld geweest! Zeer verzorgde en smaakvolle gerechten De service isook toppie. De zeer druk bezochte gelegenheid spreekt voor zich: gezelligheid troef.
Het was vrij druk, deze middag. Personeel is vriendelijk en stevig in de weer. Doch moesten we ruim 3 kwartier wachten voor een crocque-ske, broodje gezond en een chiabata met kip. Dat is, vonden we, eigenlijk veel te lang. Het eten op zich was wel heel lekker en verzorgd. Origineel geserveerd ook. Het terras is ruim, modern en voorzien van goed meubilair. Kinderen kunnen ook voluit ravotten op de speeltuigen.
Eten is zeer slecht, had een steak besteld. Deze was in 2 stukken gesneden? Voor de steak sneller gaar te krijgen? Had gevraagd voor saignant maar kreeg bien cuit, was zo droog als iets. Wanneer je 30€ vraagt voor een steak verwacht ik dat deze bijna perfect gebakken is. Dit was jammer genoeg niet het geval. Bediening is echter wel heel vriendelijk, nadat we 1,5h moesten wachten op ons eten kregen we een gratis drankje aangeboden. Jammer maar niet voor herhaling vatbaar!
Gezellig restaurant lekker eten Alleen heel jammer dat we nog aan de aperitief moesten beginnen dat ons eten er al was, dit is niet de manier hoe het moet....!! En weinig commercieel, is een drankje minder dat we gedronken hebben.
Vriendelijke bediening echter het eten/keuken was sterk ondermaats. Vriend bestelde een salade geitenkaas met appel, rozijnen, spek en honingcurrydressing. Helaas kregen we dit bordje waar buiten de geitenkaas en dressing, noch spek, rozijnen of appel te bespeuren was. Dit gemeld waarbij het toch even duurde & uiteindelijk de serveuse het bord heeft terug gestuurd naar de keuken. Opnieuw een bordje gekregen en opnieuw ontbrak hier appel als rozijnen op. Beetje jammer, dit aangezien de locatie wel echt super mooi is, spijtig dat het eten zo in mineur is gevallen. Dit is echt zijn geld niet waard op deze manier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid