facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Stoffenhuis

Het Stoffenhuis

Info

De place to be voor al je modestoffen, toffe prints, hippe designers, ... van fournituren tot patronen en zelfs voor je BERNINA en bernette kan je bij ons terecht in onze bakstenen winkel te Bree of op onze webshop: www.hetstoffenhuis.be

Geschiedenis

Wij zijn een hedendaagse stoffenwinkel met modestoffen, kinderstoffen, quiltkatoen met naam, hippe prints, ...

We organiseren regelmatig workshops en als Bree te ver is, kan je nog altijd op onze webshop terecht voor al je stoffen, patronen, fournituren en zoveel meer.

Buiten onze stoffen kan je bij ons terecht voor je machines. Als officiële BERNINA-dealer helpen we je graag verder met de zoektocht naar de machine die het beste aan jouw noden voldoet. Buiten de klassieke naaimachines, hebben we ook een assortiment borduurmachines, overlocks en coverlock. Spring gerust binnen voor meer informatie. Naast BERNINA helpen we je ook graag verder met onze nieuwe bernette-lijn. De perfecte instap voor beginnende naaisters.



"Onze stoffen trekken onmiddellijk je aandacht als je bij ons binnen wandelt. Met sterke Europese merken als #Hilco, #Bittoun, #See you at Six hebben we een stevige basis voor onze damesmodestoffen. Voor onze kids zijn #Poppy en #Katia toffe merken. En natuurlijk blijven we investeren in sterke basisstoffen om je project compleet te maken.We organiseren regelmatig workshops en als Bree te ver is, kan je nog altijd op onze webshop terecht voor al je stoffen, fournituren, toebehoren en zoveel meer.Als officiële BERNINA en Brother dealer helpen we je graag verder met de zoektocht naar de machine die het beste aan jouw noden voldoet. Buiten de klassieke naaimachines, hebben we ook een assortiment borduurmachines, overlocks en coverlocks."
Adres: Gerdingerstraat 17, 3960 Bree
Telefoonnummer: 089732716
Stad: Bree
Route: Gerdingerstraat 17
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Hippe stoffen webshop, Fabrieksverkoop stoffen, Mooie stoffen, Leuke stoffen, Online stoffen, Veritas stoffen, Stoffenwinkels in de buurt, Stoffen winkel België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mercerie Sonja Mercerie Sonja 619 meter Heel veel keuze in haak-en breigaren ,ook in ander hobby materiaal,zeer vriendelijke ...
Art Materials Janne Art Materials Janne 3 km is niets meer te vinden op dit adres en krijg geen antwoord op vragen
Recensies
Altijd mooie stoffen en op tijd geleverd zoals beloofd. Super leuk om hier te bestellen. Wanneer er toch eens een vergissing gebeurt, word je even vriendelijk verder geholpen! De stoffen zijn altijd mooi verpakt en soms met leuke verrassing
Hebben ons heel goed geholpen met het zoeken van een borduurmachine. En direct ook besteld. Heel fijne uitleg en namen hun tijd om onze vragen te beantwoorden. Voor ieder die creatief wil bezig zijn met stof zeker een aanrader
Super vriendelijke mensen en heel behulpzaam ! Ik had n probleempje met de software van een machine die ik gekocht had en alles werd gedaan om dit zo goed mogelijk op te lossen ! Top ! Bedankt en tot een volgende keer !
Het Stoffenhuis is een winkel die duidelijk gerund wordt met hart en ziel. Ze doen net ietsje meer voor de klant. Op informatieaanvragen wordt heel snel, vriendelijk en correct gereageerd. Als er een probleem zou zijn met een bestelling/levering, gaan ze zelf op zoek naar oplossingen om toch aan de klant zijn/haar wensen te voldoen. Als klant wordt je ondertussen mee op de hoogte gehouden. En bij mij werd het super snel in orde gebracht zodat ik mijn pakketje toch tijdig thuis kon ontvangen. Kortom: prima kwaliteit, snelle levering, klantvriendelijk en uitstekende service/communicatie!
Sorry hier vind men het belangrijker om aan de telefoon te kletsen en de klant te laten staan. Dus voor mij niet meer nodig,ga wel waar men de klant nog graag helpt en ook ziet staan! Klantvriendelijk?Nog veel te leren!
Gezellige winkel. Mooi opgeruimd zodat je overzichtelijk kan kiezen naar het juiste stofje. Ze helpen je met veel plezier verder, bovendien kreeg ik een zeer uitgebreide uitleg en mini cursus bij de aankoop van mijn overlock machine.
Zeer volledige stoffenwinkel, voor elk budget en smaak wat wils! Ik kom er al jaren, maar veel te weinig! Jammer wel dat ze van een fervente Pfaff "naaister" ineens is overgestapt naar Bernina toen ze daarvan verdeler werd.
Heel uitgebreide keuze aan stoffen. Mooie kwaliteit van stoffen. Online besteld en in het echt nog mooier dan op de foto op de site. Heel snel geleverd ook ondanks coronadrukte.
Haar unieke stoffenkeuze maakt van deze winkel een huis. Met haar deskundig advies helpt Sincha je enthousiast. Een zeer leuke winkel om te bezoeken.
We zijn zeer tevreden over de stoffenkeuze en regelmatig nieuwe stofjes. We worden ook telkens goed geadviseerd . Doe zo verder !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid