facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Sportsalon

Het Sportsalon

Info

Het Sportsalon is een uniek concept in België. Onze focus ligt op 'fit worden' en dit doen we a.d.h.v. een leuk & nieuw concept. Graag meer weten? Contacteer ons of bezoek onze website.

Geschiedenis

Wij bieden U een volledige workout van alle grote spiergroepen in een half uurtje tijd. Deze workout gebeurt middels 8 toestellen met computer. U oefent een bepaalde spiergroep gedurende 1 minuut volgens een bepaald ritme, U rust een minuut uit terwijl U naar een ander toestel gaat, en oefent daarna een andere spiergroep volgens hetzelfde principe. De cirkel doet U telkens tweemaal per keer. Na 6 keren dient U een nieuwe krachtmeting te doen, waarop de computer de nieuwe gewichten berekend. U gaat voor de volgende 6 sessies weer oefenen op de cirkel doch dit maal in negatieve stand. In plaats van duwen op een toestel, zal U dienen tegen te houden, telkens in een bepaald ritme.

Daarnaast heft U de mogelijkheid nog cardio te doen op toestellen die eveneens in de cloud werken.

Na een eerste kennismaking en U beslist om een abonnement te nemen, maken we een afspraak voor de intake. Dit gesprek duurt 0.30 min. tot een uurtje.

We maken dan tijd voor U om een grondige analyse te maken van Uw lichaam (spiervolume, vetpercentage, verschil linker- en rechterkant van het lichaam, etc…). Ook dient U enkele algemene vragen te beantwoorden, gaande van Uw motivatie tot bepaalde gezondheidsproblemen.

Tijdens die afspraak nemen we de tijd om de app uit te leggen en om de chip, die U steeds bij U dient te hebben, te activeren. Via deze chip kan U zich aanmelden op het toestel waarna het zich aanpast aan Uw lichaam. We begeleiden u bij de eerste krachtmeting op alle toestellen en stellen ze in op U persoonlijk.

Vanaf dit moment kan U steeds komen trainen afhankelijk van het soort abonnement.

Adres: Sint-Laureysplein 10, 2540 Hove (Antwerpen)
Telefoonnummer: 03 283 94 69
Stad: Hove
Route: Sint-Laureysplein 10
Postcode: 2540


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 13:00
Zondag: 07:30 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SpeelsR SpeelsR 148 meter "Studiebureau gespecialiseerd in het ontwerpen van recreatieve buitenruimten.&qu...
Aikoko, Wilfried Tanghe Aikoko, Wilfried Tanghe 362 meter Aan de hand van de onbewuste lichaamstaal, het onbewuste lichaamsverhaal, begeleid ik...
Personal Training By Charro Personal Training By Charro 713 meter Samen werken naar jouw beeld van perfectie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid