facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Seizoenshof

Adres: Weyerstraat 3 , Peer 3990, BE
Telefoonnummer: 011 75 58 29
Stad: Peer
Route: Weyerstraat 3
Postcode: 3990


Recensies
Kindvriendelijk. Grote veranda waar jonge kinderen kunnen spelen. Vriendelijke bediening. Voldoende keuze op de kaart. Ook voor de kids. Lekkere suggesties. Mooie omgeving.
Klantvriendelijkheid en kindvriendelijkheid gecombineerd met lekker eten is een schot in de roos. Alles was netjes verzorgd en onze dochter kon zich uitleven op de grote speeltuin. Eerlijke prijzen en zeer vriendelijke bediening.
Lekker gegeten. Fijne speelruimte voor de kinderen.
Heel lekker lokaal biertje gedronken. Zeer vriendelijk personeel.
Heerlijk gegeten hier! En de kinderen hebben zich optimaal vermaakt on het nabij gelegen speeltuintje Kindvriendelijkheid: Speeltuintje dichtbij, en na het eten kregen de kinders een snoepje Parkeren: Goede parkeerplaats
Lekker en gezellig gegeten met een groep van 8! De kids konden hun hartje ophalen in de grote speeltuin en hadden keuze uit verschillende gerechten. Bediening was vlot en zeer vriendelijk! Een aanrader zijn zeker de ribbetjes die me heerlijk gemaakt hebben! De salade erbij was lekker en verrassend! Bedankt voor de gezellige avond!
We kwamen binnen en het was niet écht een héél gezellige entourage. We waren wat sceptisch nu. Maar, de eigenaren waren allervriendelijkst. We maakten een keuze en er werd een amuse geserveerd, van t huis. Een overheerlijk broccolisoepje. Dit beloofde wat! We hadden een voorgerecht besteld voor ons samen; 5 bruschetta's, we kregen er zes. Héél attent. En lekker!!!! Niet veel later kwam het hoofdgerecht, we werden zéér aangenaam verrast, want we konden kiezen uit 5! verschillende aardappel bijgerechten. Ik koos de puree bij mijn vis. Deze smaakte naar vroeger! Zalig. Samen met de vis en de asperges een waar 5-sterren menu. Als dessert koos ik de banana-split, zó leuk dat ik dit in België kan kiezen! Het was n geweldig dessert, echt een flinke kom met heerlijk vanille-ijs. De eigenaresse kwam zelf de warme chocoladesaus erover heen schenken! We hebben genoten van t héérlijke eten en de persoonlijke aandacht. Hier gaan we zeker nog eens eten, een échte aanrader!
Tijdens onze vakantie besloten we om hier te gaan eten en deze keuze was een schot in de roos. We hebben hier heerlijk gegeten! Het is een gezellig restaurant in een schuur van een boerderij. De bediening is vriendelijk en correct. Er is een grote speelkamer voor de kids waardoor je als ouder lekker uitgebreid kunt tafelen en bij goed weer kunnen de kids ook buiten ravotten in de grote speeltuin die bij het restaurant ligt. We zijn er nog een tweede keer geweest eten omdat het eten zo goed was en het gezellig was. Echt een aanrader!
Heel lekker en goed eten hier wordt nog echt zelf gekookt. Tripel van het vat en de huiswijn zijn ook hun geld meer dan waard. Ook super dat de kinderen vlakbij in de speeltuin kunnen spelen of binnen in de speelhoek. Verder erg vriendelijke en gastvrije bediening en uitbaters. Echt een aanrader!
Erg lekker gegeten en vriendelijke bediening. Kids hebben een grote speelruimte waar erg veel speelgoed en speelhuisjes staan. De mosselen waren tip top in orde! Enige minpuntje is dat de geur van de paardestallen door komt. Dat zou me echter niet tegen houden om er terug te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid