facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Riddershof

Het Riddershof

Info

Bij frituur Het Riddershof kun je al sinds 1982 terecht voor lekkere snacks. Patrick van Geyt en Trees Lagaert heten je van harte welkom.



"Hey, bedankt voor je berichtje! We helpen je zo snel mogelijk verder.Op zoek naar onze openingsuren? Op weekdagen zijn we open van 17u30 tot 21u.Online of telefonische bestellingen zijn voorlopig niet mogelijk. Tijdens het weekend zijn we gesloten.Tot dan !"
Adres: Oostremstraat 21, 9270 Laarne
Telefoonnummer: 09/368 10 88
Stad: Laarne
Route: Oostremstraat 21
Postcode: 9270


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 21:00
Dinsdag: 17:30 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunch Garden Lunch Garden 6 km Restaurant-Buffet
Recensies
Zonde! Er stond een jonger koppel in deze keer overgenomen? frieten waren extreem gebakken bruin tot soms zelf zwarte frieten, alles was te lang gebakken. Vroeger stond er een ouder koppel in dan waren de frieten vers en goed gebakken.
Vers geschelde frietjes, heel lekkere stoverijsaus, lekkere maaltijd genuttigd!
Supper lekker en heel leuke sfeer en bediening
Zeer goede frieten, authentieke Belgische friet op grootmoeders wijze. Dus dikke frieten, zacht van binnen en licht krokant van buiten. Smaak zit zeer goed. Lekkere huisbereide scampi's. Vegi snacks aanwezig. Ja, top gewoon, naar mijn smaak top 3 van de wereld.
Super lekkere frietjes, en de beste brochette in jaren gegeten !
Áls nieuwkomer kán ik mij alleen maar aansluiten bij het cliënteel!, kortom ziijn men de allerbestevan Laarne en omstreken! Alsook heel vriendelijke mensen en prijsbewuste! Mvg Marcbdw
Altijd lekker, hele vriendelijke bediening en tof om een babbeltje te slaan. Ik kom hier bijna iedere 2 weken en kijk er altijd naar uit om hun frietjes te eten :-
Super lekker frietjes en vriendelijke bediening
Lekkere frietjes en vers
Fijn koppel die deze frituur op eerlijk wijze uitbaat. De frietjes zijn lekker en vers. Tip : probeer eens de kaas of garnaal kroketten. Die zijn echt uitzonderlijk lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid