facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Poetsbureau - Dienstencheques

Het Poetsbureau - Dienstencheques

Info

Het Poetsbureau is een dienstenchequebedrijf voor huishoudhulp. Heb je interesse in een huishoudhulp of wil je werken bij ons? Kijk dan op www.poetsbureau.be!

Geschiedenis

Het Poetsbureau wil het beroep van huishoudhulp opwaarderen. Dit doen we niet alleen door onze 5200 werknemers een opleiding te laten volgen bij de Poetsbureau Academy, maar ook door in te zetten op mobiliteit.

Onze werknemers met een vast contract hebben recht op een bedrijfswagen of elektrische fiets.
Hierdoor zorgen we voor meer werkgelegenheid en een betere klantenservice.

Daarnaast vinden wij respect ontzettend belangrijk. Onze werknemers staan op de eerste plaats, want zijn doen Het Poetsbureau uitblinken in schoonheid.

Tegen 2020 willen we onze familie uitbreiden naar 10 000 enthousiaste huishoudhulpen. Bovendien streven we ook naar de erkenning van Great Place to Work die we enkel kunnen verdienen met gelukkige mensen aan boord!

Onze taak

Anders en Beter

Producten

Dienstencheques, huishoudhulp, schoonmaak, poetsvrouw, poetsman

Adres: Diestersesteenweg 56, Paal (België)
Telefoonnummer: 011 93 30 60
eb.uaerubsteop@ofni
Stad: Paal
Route: Diestersesteenweg 56



op zoek naar gerelateerd: het poetsbureau loon, werken bij het poetsbureau ervaringen, het poetsbureau hoofdkantoor, elektronische dienstencheques, poetsbureau antwerpen, poetsbureau beringen, het poetsbureau vacatures, het poetsbureau mechelen
Recensies
Ik werk sinds 5 jaar bij Het Poetsbureau en ik ben zeer tevreden van mijn consulente Joke. Ze doet veel voor mij,is altijd even vriendelijk en goed geluimd. Ik heb leuke gezinnen en het is een groot voordeel dat je de werkuren zelf kan kiezen.
Hoi, ik werk nu al bijna 7 jaar voor het Poetsbureau en ben nog altijd heel tevreden. Supertoffe klanten, supertoffe medewerkers op de bureau. Mijn consulente Joke staat altijd voor me klaar. Op naar de volgende 7 jaar en hopelijk nog beter dan de vorige. Dank je wel. Groetjes, Ria Van Wingh
Wij zijn al enkele jaren klant bij Het Poetsbureau, en hebben hier nog geen moment spijt van gehad. Onze strijk wordt steeds zeer snel en perfect gedaan. Wij worden steeds zeer vriendelijk en enthousiast onthaald. Met andere woorden, echt een aanrader!!
Ik werk al 3,5 jaar bij het poetsbureau! Ben zeer blij met men consulente Joke, ik weet dat ik altijd bij haar terrecht kan en dat ze een luisterend oor voor me is. Men klantjes zijn super en tevreden over men werk wat me enorm veel voldoening geeft! ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid