facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Pigment

Info

Binnen- en buitenschilderwerken
Behangwerken
raamdecoratie
Tapijten
Tafellinnen

Geschiedenis

Meer dan 15 jaar ervaring bij schildersbedrijven en klantvriendelijkheid als prioriteit. Meer had Kurt Crauwels in 2009 niet nodig om zijn eigen bedrijf op te richten. Het Pigment was geboren!

Het Pigment biedt een unieke combinatie van kwaliteit, klantvriendelijkheid, nauwkeurigheid en verfijnde afwerkingen. Ook Kurt zelf is actief op de werkvloer. Dat is zijn kwaliteitsgarantie. Als geen ander kent Kurt het belang van een mooie, afgewerkte woning. En vooral: de rol die elke kleur daarin vervult. Daarom rekent u bij Het Pigment steeds op uitgebreid én gratis kleuradvies, aangeboden door levenspartner en kleurconsulente Sarah.

Ook krijgt u van Sarah de nodige raad voor uw gordijnen, tapijten en tafellinnen. Want die moeten naadloos aansluiten op uw interieur. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel. Passen de openingsuren u niet? Dan kan u steeds op afspraak bij ons terecht.

Kortom: Het Pigment is een familiebedrijf en tegelijkertijd uw one-stop-shop voor de eindafwerking of vernieuwing van uw woonst.



"WELKOM BIJ HET PIGMENTSchilderwerken, raamdecoratie, tapijten en tafellinnenMeer dan 15 jaar ervaring bij schildersbedrijven en klantvriendelijkheid als prioriteit. Meer had Kurt in 2009 niet nodig om 'T Pigment - algemene schilderwerken op te richten.Sinds 2013 kan u bij Het Pigment eveneens terecht voor advies omtrent uw raamdecoratie, tapijten en tafellinnen bij levenspartner Sarah.Het Pigment is een familiebedrijf en tegelijkertijd uw one-stop-shop voor de eindafwerking of vernieuwing van uw woonst.Klinkt dat naar meer? Neem dan zeker een kijkje op onze website."
Adres: Mechelbaan 414, 2580 Putte (Belgische gemeente)
Telefoonnummer: 015 68 13 01
Stad: Putte
Route: Mechelbaan 414
Postcode: 2580



op zoek naar gerelateerd: Pigment be, Schilderwerken Putte, Verfwinkel Putte, Pigment ZOTTEGEM
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fijnedinge Fijnedinge 201 meter Je vindt er leuke spulletjes om cadeau te geven of voor jezelf en van alle prijzen ; ...
Wouters brent interieurbouw Wouters brent interieurbouw 3 km Ze hebben voor me 5 binnendeuren geinstalleerd en we zijn zeer tevreden. Goede prijs,...
Recensies
Wij hebben een dikke 2 maand geleden samengewerkt met dit familiebedrijf voor onze slaapkamer. De slaapkamer is buitengewoon afgewerkt. Dikke pluim voor de professionaliteit en de afwerking. Tot op de MM alles perfect! Wij weten waar we moeten zijn.
Heel vriendelijke en professionele manier van werken. Een aanrader voor een volgende keer veel keuze ook.
Je krijgt een duidelijke uitleg, Sarah kent haar job en is er enthousiast in.
Zeer goede service. Zeer goede kwaliteit bij schilderwerken.
Vriendelijke en zeer professionele ontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid