facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Pannenhuis

Het Pannenhuis

Info

Het Pannenhuis gewoonweg al 4 generaties!
(h)eerlijk in eenvoud en echte pure smaken

Geschiedenis

Welkom in Het Pannenhuis kom puur genieten van charmante luxe en romantische intimiteit.
De keuken is landelijk te noemen met zoveel mogelijk seizoen groenten en fruit uit eigen tuin.

Het Pannenhuis is gelegen naast het Albertkanaal in een mooie landelijke omgeving. 16 km van Antwerpen, 15 km van lier, 22 km van Turnhout.

Het Pannenhuis gewoonweg al 4 generaties!
(h)eerlijk in eenvoud en echte pure smaken

Adres: Kerkstraat 9 , Massenhoven 2240, BE
Telefoonnummer: 03 464 04 49
Stad: Massenhoven
Route: Kerkstraat 9
Postcode: 2240



op zoek naar gerelateerd: pannenhuis restaurant, pannenhuis metro, het pannenhuis brugge, restaurants zandhoven en omgeving, het pannenhuis openingstijden, restaurant zandhoven, het pannenhuis antwerpen, stevens-pannenhuis-kalmthout openingsuren
Recensies
Geweldige ervaring, super vriendelijke ontvangst. Zeer leuk interieur met een mooi terras. Extra fijne bediening van gestylde borden met liefde gemaakte voeding, door de chefkok persoonlijk aangepast aan ieders nodenvegetarisch, allergenen. Een aanrader wij gaan zeker nog eens terug.
Uitstekende ambiance, verfijnd eten met heerlijke bereidingen en mooie presentatie in goede porties. Vriendelijke bediening zowel binnen in het restaurant als buiten op het terras. Uitgebreide wijnkaart wordt aangeboden
LUDO & VIVIANE HEBBEN ONGELOOFELIJK GEDINEERD OP 2.07.21 VRIENDELIJKE GASTVROUW DIE ZELF HAAR UITZONDERLIJKE LEKKERE GERECHTEN BEREID.ALLES HEEL VERS ALA MINUTE. VERFIJNDE WIJNEN EN EEN GEWELDIGE SFEER. ZIJ IS NIET VOOR NIETS PERSOONLIJKHEID VAN HET JAAR BENOEMD, EN TOT KOOKTALENT VAN HET JAAR. + HEEFT ZIJ DE LION D'OR DIK VERDIENT!! SIEGRID, BEDANKT VOOR ONS 44 JARIG JUBILEUM TOT EEN FEEST TE MAKEN ZEKER ***** WAARD
Uitstekende handgemaakte garnaalkroketten en een prima zeewolf; het is ook fijn dat er redelijk wat goede wijnen per glas te krijgen zijn, en dat alles aan een meer dan schappelijke prijs. Het interieur is perfect en landelijk met een mooie tuin. En de gastvrouw is de vriendelijkheid zelve, met duidelijk passie voor het vak. Ik kom zeker nog eens.
Gezellig en romantisch restaurant! Zeer fijne en lekker gerechten, vriendelijk personeel, top adres!
Super lekker, een echte aanrader. Rustig, gezellig. Zeer goede wijnen bij ons menu van de chef.
Ontzettend genoten van elk gerecht! Ieder bordje tot in de puntjes afgewerkt, smaken die perfect bij elkaar passen, heerlijke wijn die werd aangeraden bij het eten. Bediening super behulpzaam en vriendelijk, gezellig buitenterras. Een echte aanrader!
Al bijna 30 jaar bezoeken wij geregeld Het Pannenhuis om te onthaasten in een sfeervol kader met lekkere en superverse gerechten. Ondertussen gaan wij eten 'bij Sigrid', want zij is een perfecte gastvrouw. Sigrid heeft een passie voor interieur. Geregeld verandert ze iets aan de aankleding van Het Pannenhuis. Voor iedereen die houdt van heerlijk eten en lekkere wijnen in een magisch-realistisch kader.
Het was een zeer aangenaam restaurant met een prachtige tuin en rustige sfeer. De bediening was top en zeer vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader voor genieters.
Deze namiddag zijn mijn schoonzus en ik heerlijk gaan lunchen in Het Pannenhuis. In het prachtige tuintje was het heerlijk toeven en lieten we ons uitvoerig verwennen door het lekker eten en de vriendelijke bediening van Lotte. Dikke proficiat Sigrid van ons krijg je een 5 op 5. We hebben genoten en komen zeker terug.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Pannenhuis met het openbaar vervoer


Massenhoven Kerkstraat 310 meter
420
424
427
Massenhoven Kerkstraat 320 meter
420
424
427
428
Massenhoven Kerkstraat 330 meter
Massenhoven P+R Massenhoven 350 meter
420
424
427
428
Massenhoven Kerkstraat 370 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid