facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Ovenhuis restaurant

Het Ovenhuis restaurant

Info

Familie-restaurant, sfeervol interieur, op het marktplein in Watou

Label

We zijn met verlof van 29 december 2016 tot 12 januari 2017. Fijne feesten!!



"De chef aan het fornuis serveert de meest uitgelezen producten.Ontdek ze in ons sfeervol ingericht familie-restaurant.Onze aanraders zijn:• Salade met Huisgerookte Zalm• Burger van de Chef met “Brie de La Frontière” en vergeten groenten• Huisbereid Stoofvlees met Ovenhuisbier• Konijn met Sint-Bernardus Abt Salade met• Paling van de chefDe suggesties worden seizoensgebonden geserveerd....."
Adres: Watouplein 1, 8978 Watou, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057/38.83.38.
eb.tenelet@siuhnevoteh
Stad: Watou
Route: Watouplein 1
Postcode: 8978


Openingstijden

Maandag: 11:45 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: het ovenhuis watou+openingsuren, restaurant watou tussen dag en morgen, restaurant watou, restaurant watouplein, hommelhof, lekker eten watou, restaurants poperinge, petit watou restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petit Watou Petit Watou 210 meter Gezellig restaurant met zonnig terras op de Kleine Markt van Watou. Kom bij ons geni...
Recensies
Super vriendelijke ontvangst en bediening, heel lekker gegeten. We komen terug!Eten: 5/5
Super lekkere suggesties. Authentieke setting bij de kachel. Vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Juist een drankje besteld toen het begon te druppelen. We mochten niet binnen gaan zitten omdat daar de tafels al klaar stonden voor mogelijke etende klanten. Er zouden buiten parasols geplaatst worden, maar inmiddels regende het al teveel. We hebben onze drank dan maar laten staan. Spijtig, want misschien zouden wij wel gebleven zijn voor het avondeten. Niet echt een toonbeeld van klantvriendelijk ondernemerschap.
Toprestaurant met gezellig interieur en lekker eten. Ze serveren er als dessert ook het typische Poperingse mazarinetaartje, een echte aanrader!
Gereserveerd met 10 personen. Ons niets tekort gedaan en lekker gegeten. 530€achter gelatenMaar de bediening liet de wensen over. We stelden vast dat ze achter de toog van ons zaten te roddelen. Dat we een toffe lachende bende zijn werd niet geaccepteerd! Spijtig.
Heerlijk konijn en verrassend lekkere en mooi gepresenteerde rundsburger van de chefEten: 5/5
Erg lekker gegeten ruime porties, vriendelijke bediening. voor herhaling vatbaar.Eten: 5/5
Lekkere steak gegeten op zonnig terras in het centrum van Watou. Ook binnen aangenaam, de Leuvense stoof brandde er. Je kan er fietsen huren. Brochures over de omgeving liggen bij het binnenkomen.
Uitstekende plaats om gezellig te tafelen bij kaarslicht en romantische sfeer. Veel keuze uit lekkere gerechten a la carte.vb:Konijn met frietjes en bruin biertje. Vriendelijk onthaal door het personeel en uitstekende service.Eten: 5/5
Fantastisch lekkere burger! Alle smaken zaten perfect, super mals rundsvlees, vergeten frisse groentjes, super gezellig, top uitbaters!!! Dit is echt West-vlaanderen!!!!! This is real Flandres !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid