facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Optiekhuys

Het Optiekhuys

Info

Brillen - Zonnebrillen - Kinderbrillen - Contactlenzen - Ook op afspraak

Geschiedenis

Brillen-Zonnebrillen-Kinderbrillen-Contactlenzen-Oogmeting



"Het Optiekhuys is gelegen midden in het centrum van Kortenberg. Met ons ruim aanbod helpen wij u graag verder bij de keuze van een nieuwe bril of zonnebril en geven daarbij altijd ons eerlijk advies. Alle mogelijkheden omtrent brillenglazen/zonneglazen en de mogelijke opties die u hierin kan kiezen leggen we graag aan u uit.Voor ons is het heel belangrijk dat u met een goed gevoel bij ons buiten stapt.° Oogmetingen en contactlensaanpassingen gebeuren liefst op afspraak° Alle montages gebeuren in eigen atelier° Kleine herstellingen proberen wij meteen uit te voeren terwijl u wacht° Buiten de openingsuren op afspraak mogelijk° Brillen - zonnebrillen - kinderbrillen - contactlenzen - oogmetingen - herstellingen - accessoires"
Adres: Leuvensesteenweg 321, 3070 Kortenberg
Telefoonnummer: 027597790
Stad: Kortenberg
Route: Leuvensesteenweg 321
Postcode: 3070


Recensies
Top service! Het is voor mij niet altijd gemakkelijk om een juiste bril te vinden die past door mijn grote. Maar hier ga ik altijd tevreden buiten met een bril die perfect past. Ik koop mijn brillen alleen nog hier.
Ik had een probleem met mijn brillen nose pad. Ik was nog geen klant van optiekhuys want net verhuisd in de buurt. Hij heeft een oplossing gevonden. Ik zal wel terug komen voor mijn toekomstige brillen te kopen : Alvast hartelijk bedankt.
De aanschaf van een nieuwe bril is hier geen loutere transactie, maar een ware aankoopervaring. Isabelle & Philip geven je ruimte en advies tijdens je keuzetraject voor een montuur, zonder enige verkoopspush. Zowel esthetische als praktische raad wordt openlijk besproken, om alzo tot een keuze te komen waar je je goed bij voelt. Ook na verkoop staan deze mensen paraat om je te helpen. Dit was mijn eerste ervaring met 'Het Optiekhuys' en ze mogen mij vanaf heden alvast tot hun vast cliënteel rekenen. Terechte aanrader in Kortenberg en omstreken!
Zelden een winkel bezocht met zo een uitstekende service! Vriendelijkheid, professionalisme en klantgerichtheid zijn hier allemaal aanwezig. Dus zoek niet verder naar een goede optieker en bezoek het optiekhuys! Bovendien kunnen de 'kleinere' handelszaken alle steun gebruiken! Klein maar fijn !
Kleine #brillenwinkel, maar voldoende keuze voor ons en een uitstekende service. Ook mooi brilletje voor ons dochtertje gevonden en we kunnen ook altijd binnenspringen als de #bril weer eens een beetje scheef staat. #opticien
Daar moet je zijn Super vriendelijke mensen Goede raad Een woord : perfekt
Leuke brillen, goede en vriendelijke service.
snelle service!! vriendelijke bediening !! aanrader !! 100 % !!
Altijd even vriendelijk en gedienstig, steeds op maat bediend...
Super service en een groot aanbod van brillen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid