facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Neerhof vzw

Het Neerhof vzw

Info

Biologische Kinder- en gezinsboerderij van de VGC (Brussel)

Geschiedenis

Het Neerhof brengt al sinds lang kinderen en jongeren uit het Brusselse tastenderwijs in contact met hoevedieren. Ze doet dat in opdracht van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Adres: Neerhofstraat 2, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: 025691445
Stad: Dilbeek
Route: Neerhofstraat 2
Postcode: 1700



op zoek naar gerelateerd: Neerhof Facebook, Kinderboerderij Brussel, Neerhof dierenarts, Kinderboerderij Gooik, Neerhof betekenis, Neerhof Ninove, Het Neerhof Diest, Neerhofdieren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Bijlesbureau Het Bijlesbureau 2 km Zeer vlotte communicatie en zeer kwalitatieve lessen. Aangename mensen die begrijpen ...
Workshopstudio Nick Workshopstudio Nick 5 km Welkom op deze pagina. Doordat wij ons gamma gaan uitbreiden met tal van workshops, m...
HTendances HTendances 5 km Vertaald door Google Trainer aan de TOP!! Ze legt het heel goed uit, de beste! Origi...
Recensies
Het leeft op het neerhof en de dieren hebben een goed leven. Supervriendelijke mensen. Beleefde, hulpvaardige, hartverwarmende service. Overheerlijke koffie en pannenkoeken. Super fijne hoekjes en kantjes en ontdekplekjes echt een aanrader Zo fijn om te zien hoe de paarden/ezels vrolijk reageren op de meneer die hen verzorgt. Varkens zijn zo nieuwsgierig en vrolijk. De hondjes zijn een fenomeen. Het hoevewinkeltje is ook echt een aanrader.
Mooie boerderij mooi opgezet alleen je kon de beesten niet aaien
Super leuke boerderij! Op zondag kan je er groenten, fruit, artisanale confituur etc kopen, grote speeltuin aan de ingang van de boerderij, kinderen kunnen zich ook uitleven in de schuur tussen het hooi of op de grote weide achteraan waar nog heel wat dieren te ontdekken zijn en waar er op los kan geravot worden. Tip: vergeet je laarzen niet en eventueel reserve kledij als het wat minder mooi weer is.
Plaats waar velen die van dieren houden hun hartje kunnen ophalen. Om te genieten, te werken, iets te leren of tot rust te komen. Veel is mogelijk, ook voor kinderen met hun beperkingen.
Mooie boerderij, aangename sfeer
Mooie kinderboerderij waar het fijn wandelen is
Pure nostalgie, hier heb ik mijn jeugd doorgebracht, tussen de varkens en koeien, maar vooral gespeeld in de hooischuur, kampen bouwen in de bomen... Mooi onderhouden. Er is zelfs een groentenwinkel.
Goed verzorgde dieren. Grote speelweide. Speeltuin. Hooistapels. Fantastisch voor kinderen.
Een kinderboerderij waar er echt geboerd wordt. Handen uit de mouwen tijdens de zomerkampen! Een gezellige cafetaria met heerlijke pannenkoeken. Elk jaar wordt er wel een stukje vernieuwd, er zijn altijd verrassingen! Heerlijke hooizolder om op te spelen!
Nog leuke voor de kleintjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid