facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Moorinneken

Het Moorinneken
Adres: Grote Markt 10 , Leuven 3000, BE
Stad: Leuven
Route: Grote Markt 10
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Architect Moorinneken Leuven, Valentijnsmenu Leuven, Visrestaurant Leuven, Restaurant Bondgenotenlaan Leuven, Dagschotel Leuven, Kerstmenu Leuven, Agora Leuven prijzen, Wildmenu Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AGORA AGORA 38 meter Resto Cafe Agora is gevestigd aan de Grote Markt in de levendige universiteitsstad Le...
Lasagnerie Löven Lasagnerie Löven 60 meter Trio van lasagne gegeten 2 pers: The Don, Sweet Chicc en Butternut. Het is altijd leu...
Taste Taste 359 meter Wij beleefden een fantastische avond bij Taste. Van amuse tot koffie genoten van heer...
Balls & Glory Balls & Glory 626 meter
Botaniq Botaniq 762 meter De keuken was een chaos en klanten konden meer dan een uur wachten voordat wat duidin...
Foodsquare Foodsquare 1 km
Recensies
Ik nam kaaskroketten vr 15 euro en een supplement van 3 euro vr de kroketjes. Maar enkele vriendinnen namen een salade met zeevruchten van 25 euro en die was maar povertjes. Zij waren echt niet tevreden. Daarbij betaalden ze nog eens 3 euro vr de frietjes terwijl ze het brood er niet bij kregen, wat toch in de prijs was inbegrepen. Het was jaarmarkt en het was heel erg druk maar een salade van 25 euro zou toch beter mogen opgediend worden. De koffie is wel altijd goed verzorgd.
Steeds heerlijk eten. Iedere keer als we in Leuven zijn. Is dit onze eerste keuze om te gaan eten.Eten: 5/5
Leuke locatie, goede bediening en heerlijk gegeten. En heerlijk weer eens Averna gedronken, dat was al weer lang geleden.
Lekkere tartaar bij de zalm en super lekkere saus bij het witloof.Eten: 5/5
Een gezellig en knus eet en drink gelegenheid, tussen het shoppen door, want nu is de kerstmarkt dit jaar, aan de andere kant van het Centrum van Leuven eigenlijk moet het maar net op je pad liggen, anders heb je geen weet, hoe aangenaam het hier aanvoelt! Kom een keertje op onderzoek, en je zult het dan zelf beleven! De moeite waard, om hier zeker weer een keer naar terug te keren!
Gezellig pand, rustig vertoeven. Zeer zeer lekker gegeten! Als we nog eens in Leuven zijn komen we hier zeker en vast opnieuw. Absolute aanrader.
eten was heel lekker. zwker een bezoekje waard . de sfeer was ook wel oke enige kleine minpunten dat ik persoonllijk kan zeggen is dat ik het eten iets aan de prijzige kant persoonllijk vind voor sommige dingen . voor de rest top Eten: 5/5
Brasserie met restaurant niveau. Niet goedkoop, maar wel heel lekker en vriendelijke bediening.
Het mag nog eens gezegd worden: nobody ain´t perfect, maar in Het Morinneken hebben ze echt wel de sympathie om net dat extraatje te doen dat het hele verschil maakt. Aan de eerder prijzige kant, maar je krijgt er zeker de kwaliteit voor in de plaats. Nog belangrijker: het personeel werkt hier duidelijk met zin, en dat merk je. De vriendelijkheid is gemeend. Nooit kortaf, of zuchtend of met tegenzin. Dan zijn er nog die extra attenties: als je vriendelijk iets vraagt of aanhaalt, komen ze zelf met een leuk idee om het beter te maken. En deze houding, dat is waarvoor ik terugkom. Dit is wat ik onthou. Plus voor coffeelovers: hier geen Rombouts, maar Pelican Rouge. De cappuccino is hier lekker!
Er wordt in het Moorinneken erg lekkere en ook byzondere koffie geschonken. Het is mogelijk een eenvoudige lichte maaltijd te gebruiken. De bediening is vriendelijk. Je tast wel wat dieper in de buidel als je een special koffie besteld met bv ammaretto of grand marnier. De zit plaatsen zijn klein en het is relatief lang wachten op de bestelling. Maar ja dat weet je als je rond kerst een mooie plaats als Leuven bezoekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid