facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Moment

Het Moment

Info

Restaurant & Tea-room Het Moment

Adres: Boterstraat 42, 8900 Ieper
Telefoonnummer: 057364304
Stad: Ypres
Route: Boterstraat 42
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 17:30
Dinsdag: 10:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Eetcafé Ieper, Valentijnsmenu Ieper, Klein ieper, Oudejaarsavondmenu Ieper, Central Ieper, Kerstmenu Ieper, Afhaal Ieper, Hotspots Ieper
Recensies
Wat verschrikkelijk lekker gegeten en gedronken in dit leuke restaurant. Open keuken spontane bediening. Heerlijk vlees perfecte gaat. Ook het bij passende moment bier smaakte heerlijk bij mijn stuk vlees.
't is Hét Moment voor een Cote à ' l Os ! Zalig stuk vlees , wel voor 2 personen. Perfecte cuisson. Wij komen zéker terug !
Als je houdt van vlees, is "het Moment" in Ieper een aanrader. Het interieur is eigentijds design. Ik vind de kwaliteit van het vlees zeer goed. En ook de visliefhebbers vinden hier kwaliteit. We zijn hier als gezin gaan eten en ook aan de kids is gedacht. De dessertkaart is beperkt en zeer goed.
Zéér mooi interieur, maar de bediening is kan wel soms wat vlotter, tafels blijven tijdje vol staan met vanalles van de vorige bezoekers, maar verder zeker niks negatiefs, mooie en verzorgde kaart en lekker
Lekker gegeten. Hele vriendelijke mensen!
Spirelli met scampi, zaaaaalig lekker! Ook de steak, daar is mijn man verzot op... Heerlijke moelleux met vanilleijs! Wij komen zeker terug!
Hele vriendelijke bediening. Super lekker eten!
Altijd lekker, altijd vers, altijd kwaliteit. De chef is trots op zijn werk en dat zie je op je bord! 11/10 It goes up to eleven!
Jammer genoeg niet kunnen eten wegens volzet. Weinig tafels dus op tijd reserveren is de boodschap. Alleen iets gedronken en zeer vriendelijk personeel.
Net de cote a los gegeten met pepersaus. Fenomenaal lekker een absolute aanrader. Hier komen we zeker nog terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid