facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Meubelhuis

Het Meubelhuis

Info

Bij Het Meubelhuis vind je meubels voor je woonkamer, eetkamer, slaapkamer en bureau. We hebben een passie voor gezellig ingerichte woningen!

Geschiedenis

Het Meubelhuis, een initiatief van Homepost, is ontstaan uit een passie voor gezellig ingerichte woningen. Wij vinden dat iedereen dit verdient, en zorgen dan ook voor een breed en betaalbaar aanbod.

Bij Het Meubelhuis vind je meubels voor je woonkamer, eetkamer, slaapkamer en bureau. Je kiest voor volledige sets of stelt zelf je interieur samen met meubels uit verschillende series. Want ook een mix kan heel mooi en stijlvol zijn.



"Het Meubelhuis, een initiatief van Homepost, is ontstaan uit een passie voor gezellig ingerichte woningen. Wij vinden dat iedereen dit verdient, en zorgen dan ook voor een breed en betaalbaar aanbod.Bij Het Meubelhuis vind je meubels voor je woonkamer, eetkamer, slaapkamer en bureau. Je kiest voor volledige sets of stelt zelf je interieur samen met meubels uit verschillende series. Want ook een mix kan heel mooi en stijlvol zijn.We wensen je veel winkelplezier!"
Adres: Kerkhofstraat 70, 2850 Boom
Telefoonnummer: +32(0)3 448 23 87
Stad: Boom
Route: Kerkhofstraat 70
Postcode: 2850


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lauriks Interieur Decoratie Lauriks Interieur Decoratie 240 meter Heel mooie winkel en vriendelijke eigenaars
More Fabrics More Fabrics 635 meter More Fabrics offer a wide selection of curtain and upholstery fabrics at wholesale pr...
Blokker België / Belgique Blokker België / Belgique 689 meter Leuke winkel en goedkoop ook vriendelijke bediening
Recensies
Nette prijzen, keurige service en uitstekende after-sales. Van harte aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid