facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Metaal

Het Metaal

Info

Een eeuw ijzersterk in staal !
Van poutrel tot profiel, van snij- tot plooiwerk, van staal en aluminium tot inox … vraag vrijblijvend inlichtingen. Like us.

Adres: Europark zuid 20, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 0032 37 76 01 81
Stad: Sint-Niklaas
Route: Europark zuid 20
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Metaal profielen, Mechelse Metalen catalogus, Anka Metaal, Metaal op maat, Metaalhandel in de buurt, Metalen profielen kopen, Aluminium profielen sint niklaas, Wat is metaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Niko Niko 2 km zeer slechte opvolging door alain withofs ... touchscreens meermaals defect gegaan ge...
ADS Technics ADS Technics 4 km ADS Technics is een jong bedrijf dat zich wilt ontwikkelen in domotica.
Recensies
Het Metaal kan ik enkel maar aanraden en proficiat wensen met de snelle vriendelijk service! Materiaal s’middags besteld en dag erna s’morgens kunnen ophalen! Wat een teamwork! Doe zo verder!!
Eergisteren op maat gezaagde profielen besteld, gisteren opgehaald. Zeer vlotte behandeling en bediening. Het helpt natuurlijk als je een sympathieke gast aan het onthaal hebt zoals Gilles. Mijn werkgever is er al enige tijd een tevreden klant.
Persoonlijk contact & zeer goed service! Bedankt!
30 jaar klant en nog betrouwen ze ons niet. Op voorhand betalen voor 2 alu-porfielen. Zo behandel je trouwe klanten niet. Niet mijn manier van zaken doen. Er zijn nog metaalhandels.
Top firma alles voor en van metaal is er te vinden
Super goede service!!
Besteld via mail en alles lag klaar zoals gevraagd. Snel en correct. Metaal van goede kwaliteit, geen roest ofzo. En correcte prijzen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Metaal met het openbaar vervoer


Sint-Niklaas Damstraat 200 meter
95
Sint-Niklaas Damstraat 210 meter
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid