facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Liegend Konijn

Het Liegend Konijn

Info

Het Liegend Konijn, tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie, brengt twee keer per jaar nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten. Onder redactie van Jozef Deleu.

Geschiedenis

Het Liegend Konijn, tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie, brengt twee keer per jaar - in april en oktober - een gevarieerd beeld van onze actuele Nederlandstalige poëzie. Het bevat uitsluitend nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten: uit het nest geroofd.
• Onder redactie van Jozef Deleu.
• Eerste nummer: april 2003.
Honderden dichters uit het hele Nederlandse taalgebied hebben al aan Het Liegend Konijn meegewerkt. Ze vormen een bont gezelschap van jonge debutanten, rijpe poëten en oude meesters. Diversiteit en respect voor uiteenlopende poëtica’s liggen aan de basis van een unieke mix waardoor ieder nummer een kleurrijke waaier biedt van onze hedendaagse poëzie.
Het Liegend Konijn wordt uitgegeven door Uitgeverij Polis en is verkrijgbaar in uw boekhandel. U kan ook een abonnement aanvragen via [email protected] of op +32 3 660 27 20. Prijs abonnement: 2 nummers: € 40,00 (inclusief portkosten). Meer informatie: https://www.polis.be/abonnementen

Adres: Murissonstraat 220, 8930 Menen
Telefoonnummer: +32 3 660 27 20
Stad: Menen
Route: Murissonstraat 220
Postcode: 8930


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid