facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Lekkerbekske

Het Lekkerbekske

Info

Broodjeszaak 't Lekkerbekske.

Leveringen aan bedrijven - Ontbijtmanden - Traiteurdienst (met of zonder bediening) voor feesten

Adres: Kloosterstraat 28, 1840 Malderen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 052/46.69.77
Stad: Malderen
Route: Kloosterstraat 28
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 14:00
Dinsdag: 11:00 - 14:00
Woensdag: 11:00 - 14:00
Donderdag: 11:00 - 14:00
Vrijdag: 11:00 - 14:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Lekkerbekske Bertem, Ontbijt aan huis Malderen, Broodjeszaak, Broodjes Londerzeel
Recensies
Zeer lieve uitbaatster die zeer lekkere broodjes serveert. Hier kan je eens gezellig lachen en zeveren met leuke babbel erbij. Wat kan men nog meer wensen Eten: 5/5
Vandaag een ontbijtmand besteld voor Valentijn. Het was dubbel en dik inorde !! Heel veel variatie en helemaal in de "mood" van Valentijn. Bedankt het heeft ons gesmaakt !!
Helaas, nieuwe eigenaars en een dikke tegenvaller geworden. Ze houden zich niet aan de vooropgestelde ingredienten volgens de samenstelling van het broodje. Improviseren zelf maar wat. Dikke tegenvaller en niet de eerste keer. Vaak ontbreken van ingredienten en heel pover belegd. Niet te tippen met de vorige eigenaar. Tevens ook heel trage bediening. Hebben het opgegeven en andere oorden opgezocht.
Hele vriendelijke mensen waarbij de communicatie top is! Wij hebben genoten van een goed gevulde ontbijtmand waar we deze middag nog van kunnen verder smullen. Een echte aanrader, top!
Vriendelijke mensen en goeie broodjes, Toch steekt het me dat ze alles 50 keer vragen en dan nog verkeerd doen. Duidelijk broodje kaas en hesp met ei,wortel en mayo gevraagd, 3 keer herhaald,nog 3 keer gevraagd,3 keer herhaald, nog 3 keer de vraag voor groenten 3 keer herhaald, ei, wortel en mayo. Kom je thuis is het enkel kaas ei en mayo.Heb het gevoel dat ze wat verloren lopen in hun eigen zaak maar goed verder wel vriendelijk en lekker.
Voor de tweede keer bij de nieuwe eigenaars geweest....1uur om 2 broodjes te krijgen! Klanten bekijken wie aan de beurt is ..ho maar niks gezien, de volgende dan maar...en traag werken...minutenlang voor een broodje. Martine, wat missen we jouw hartelijkheid en snelheid. ..
Zeer vriendelijke mensen, uitstekende service, zeer goede sandwich en lekker.
Fantastisch ! En altijd super vriendelijk
Met heel veel smaak ons broodje verorberd,heel lekker en suppervriendelijke uitbaters!hier komen we zeker nog terug.
Super lekkere en verse broodjes! Vriendelijke bediening!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid