facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Land Van Ooit

Het Land Van Ooit

Info

Er was eens een land waar winkelen voor baby, kleuter of tiener een plezier is!

Geschiedenis

Of je nu voor je hele geboortelijst of voor een paar spulletjes komt, in Het Land Van Ooit kan je rekenen op een ruim aanbod, een uitstekende service en een fijne sfeer. Dat zijn waarden waar wij als familiebedrijf mee opgegroeid zijn.

Ook wij zijn ooit klein begonnen, exact twintig jaar geleden, in een winkeltje te Boom. We groeiden, sloten hoofdstukken af en openden nieuwe deuren. Onze familie werd groter, net zoals ons assortiment en ons cliënteel. Twintig jaar later kijken we trots terug op de voorbije jaren.

We hadden het niet mooier kunnen dromen en hebben zin in meer. We smeden toekomstplannen en kijken vooruit. Dat doen we niet alleen, maar samen en dankzij jullie: de mama’s en papa’s die bij ons aankloppen tijdens een van de mooiste periodes in hun leven. Elke geboorte is het begin van een nieuwe en unieke reis. Bij ons gaat die langs slofjes en slabben, buggy’s en badjes, jurken en jasjes. We reizen mee met jullie kleintje en worden samen groot.



"Of je nu voor je hele geboortelijst of voor een paar spulletjes komt, in Het Land Van Ooit kan je rekenen op een ruim aanbod, een uitstekende service en een fijne sfeer. Dat zijn waarden waar wij als familiebedrijf mee opgegroeid zijn.Ook wij zijn ooit klein begonnen, exact twintig jaar geleden, in een winkeltje te Boom. We groeiden, sloten hoofdstukken af en openden nieuwe deuren. Onze familie werd groter, net zoals ons assortiment en ons cliënteel. Twintig jaar later kijken we trots terug op de voorbije jaren.Dat doen we niet alleen, maar samen en dankzij jullie: de mama’s en papa’s die bij ons aankloppen tijdens een van de mooiste periodes in hun leven."
Adres: Koningin Astridlaan 82 c, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 03/843.30.05
Stad: Kontich
Route: Koningin Astridlaan 82 c
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: het land van ooit pretpark, land van ooit plattegrond, het land van ooit verlaten, land van ooit 2018, het land van ooit vroeger, het land van ooit festival, het land van ooit tongeren, land van ooit te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belle-i-Belle Belle-i-Belle 1 km Webshop voor zelfgemaakte baby en kinderkleding http://www.belle-i-belle.be
Recensies
Helaas, na twee gigantische geboortelijsten +9000€ hier hebben gelegd is enige flexibiliteit hier ver te zoeken. Als je kind geboren wordt aan het midden/einde van de seizoenen, en de maat blijkt te klein, dan wordt de kledij helaas niet omruilbaar en dus onbruikbaar. Dat bepaalde producten na 3 maanden op de lijst te liggen pas na 3 weken beschikbaar zijn, dat is dan ‘de schuld van de leverancier’. Zal helaas de laatste keer blijven bij HLVO voor ons, niet meer aan te raden.
Enkele weken geleden een artikel retour gedaan wegens defect. Dit was geen probleem. Juiste en duidelijke informatie gekregen. Vorig jaar de geboortelijst gelegd voor onze dochter. Heel goed geholpen. Tijdens de afspraak nemen ze ruim de tijd voor je verder te helpen. Ook nadien kan je steeds terecht met vragen. De lijst kan je zonder problemen verder aanpassen nadien. Binnenkort leggen we onze tweede lijst hier en we kijken er naar uit om terug in deze mooie winkel onze spullen uit te kiezen.
Het land van Ooit is een begrip in het Antwerpse als het om geboortelijsten gaat. Wij kozen er net zoals velen dan ook voor om onze lijst bij dit familiebedrijf te leggen. De verkoopster was heel enthousiast en vriendelijk bij het leggen van de lijst. Wat ik echter heel jammer vond is dat er nul interesse was in ons pasgeboren zoontje toen ik vlak na de bevalling met hem de winkel binnen stapte. Vanaf dat moment besefte ik dat ook HLVO gewoon een fabriek is, een business zoals een ander, waar ze graag doen alsof ze met jou en jouw kindje begaan zijn, maar in werkelijkheid geen enkele interesse hebben in de klant. Toen ik later nog wat spulletjes nodig had was het niet eenvoudig om deze te bemachtigen, want in 2020 was de winkel een tijdje gesloten lockdown of kon je enkel op afspraak shoppen. En wanneer je online wilde shoppen, dan kon dit niet met de cadeaubonnen. Mijn zoontje is intussen 2,5 jaar en enkele weken geleden kocht ik hem een stepje van bij HLVO. Ik had nog 4 waardebonnen die ik hier graag voor wilde gebruiken. Bij het afrekenen bleek 1 van de bonnen niet meer geldig was sinds september 2022 en hierdoor niet meer werd aanvaard. Opnieuw heel erg jammer. Ik draag namelijk graag mijn steentje bij als het gaat om lokaal shoppen, ik legde mijn geboortelijst bewust bij HLVO en niet bij een online shop dewelke uiteraard een stuk goedkoper zijn, maar dan verwacht je als klant ook wel wat meer engagement terug. Laten we namelijk niet vergeten dat het geld voor van de bon wel degelijk betaald werd, dat er de voorbije twee jaar lockdowns zijn geweest, dat niet-essentiële winkels gesloten zijn geweest en dat de waardenbonnen niet eens bruikbaar waren via de webshop en zelfs niet aanvaard werden bij bestellingen via mail. Heel erg jammer.
Prachtige winkel met heel uitgebreid aanbod, waar alles zeer overzichtelijk en met veel liefde & oog voor detail is uitgestald. Ik heb zelf geen kinderen, maar voor leuke cadeautjes kan ik hier steeds terecht. Ook voor mezelf, want zelfs voor volwassenen is er een beperkt aanbod ; Aanrader dus!
Heerlijke winkel om in rond te wandelen, alles is super tof uitgestald en er staan experten klaar die je met alle vragen helpen. Ook indien er nadien iets met je aankoopt scheelt is niets te veel om een herstelling of vervanging te voorzien! Als er ooit een 2de kindje komt weet ik alvast waar mijn lijst opnieuw ligt!
De dame die mijn geboortelijst afgehandeld had, was niet zo vriendelijk. Het leek alsof ze tegen haar zin aan het werken was. Ten eerste had ik vastgesteld dat een kledingstuk aan mijn geboortelijst toegevoegd was, terwijl ik dit nooit gevraagd had. Deze kledingstuk diende ik initieel verplicht aan te kopen. Nadat ik hierover een opmerking gemaakt had zei ze dat de ‘medewerkers’ van Het Land van Ooit, nooit fouten maken en dat zij dit niet zomaar toegevoegd zouden hebben. Aangezien ze beweren perfect te werken, zijn ze wel 3 items van mijn geboortelijst ‘kwijt’ geraakt. Deze 3 items waren juist spullen die ik nodig had. Ik kreeg geen tegenvoorstel, niets. Ik kreeg enkel te horen ‘we vinden het niet’. Dit vind ik niet kunnen! Hoe kan je zomaar 3 zaken kwijt zijn? Normaal was ik niet van plan om een review te schrijven, maar aangezien de persoon mij zo’n slecht gevoel had gegeven, kon ik dit niet zo laten.
Heel ontevreden… - verplichte items die niet verkrijgbaar waren maar wel werden aangekocht door vrienden/familie én al maanden aan de lijst werden toegevoegd. Je verwacht dan wel dat ze effectief klaarliggen. Zeker als je kindje al is geboren.. - afsluiting van de lijst was heel onpersoonlijk en de dame die ons verder “hielp” was gewoonweg super arrogant. Ze smeet letterlijk de linnenzak “afscheidscadeau” dat je krijgt bij afsluiting van je lijst op de tafel. “Dag en bedankt” - meisjes aan de balie die met hun ogen draaiden wanneer je om hulp vroeg behalve Luna.. Zij heeft ons echt wel super goed geholpen. Maar dat is dan ook het enige positieve dat ik kan zeggen. - je voelde dat er een gespannen sfeer was tussen het personeel - heel onpersoonlijk - absoluut geen fijne ervaring Ons eerste kindje en ik keek echt uit naar het leggen van mijn lijst.. Eerste keer en laatste keer dus. Het land van nooit meer….
Erg tevreden van onze geboortelijst en opvolging. Alle aanpassingen per mail worden erg snel afgehandeld & in de winkel altijd een warm onthaal! Kortom een aanrader.
Heel onvriendelijk bij het afhalen van een pakketje. Ook nadien helaas niet correct omgegaan met een bestelling waardoor ik had betaald maar het cadeau niet aan de ontvangers werd gegeven. Zeer onprofessioneel.
Wij zijn afgelopen week onze geboortelijst gaan leggen bij het Land van Ooit. Yasmine heeft ons geholpen en wij waren dan ook aangenaam verrast door haar goede aanpak en vriendelijkheid. Gisteren ook nog even een aanpassing gaan doen en ook weer heel goed geholpen geweest met een brede glimlach door het personeel. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid