facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Jachthuis

Het Jachthuis
Adres: Rotselaarsebaan 39, 3220 Holsbeek
Telefoonnummer: 016 44 76 33
Stad: Holsbeek
Route: Rotselaarsebaan 39
Postcode: 3220



op zoek naar gerelateerd: Het Jachthuis Holsbeek menu, Het Jachthuis menu, Jachthuis Holsbeek Openingsuren, Kwadraat Holsbeek, In de Zon restaurant Holsbeek, Restaurant Holsbeek, Take away Holsbeek
Recensies
Heel schraal aanbod vleesjes in de toog. Hopelijk een tijdelijk verschijnsel? Fritten aan de platte kant, jammer.
Heel jammer maar de frieten waren niet gebakken en slap net zoals de snacks. Het hamburgbroodje was verbrand en droog.
Eigenlijk oude stijl "frituur-eethuis" en daar is helemaal niks mis mee. Pretentieloos maar erg correct, prima keuken aan zeer draaglijke prijzen. Spijtig dat er zelfs in deze coronatijden niet met een kaart kan betaald worden. Achtergrondradio stond gelukkig erg stil, lager dan radio 2 kan men toch nauwelijks gaan?
Beste mosselen, heerlijke steaks en onevenaarbare fritten in een gezellig rustig restaurant met als bij wonder de afhaal frituur is aangrenzend geen enkele frituurgeur. Voor ons een vaste waarde !
Altijd goed eten in dit frituur/restaurant met een groot aanbod aan lekkere gerechten die vergezeld zijn van lekkere frietjes rechtstreeks uit het frituur. Mosselen zijn ook altijd lekker klaar gemaakt en zijn zeker een aanrader. De porties zijn ook altijd ruim voldoende!
Lang wachten maar lekker eten!!
Mondmasker niet correct aan, slappe frieten helaas
Vandaag weer super gegeten
Lekkere frietjes!
Veel keuze op menu .vriendelijke bediening lekkere steak ,visgerechten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid