facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Ijsmolenhof

Adres: Rue Ijsmolen 31 Ijsmolenstraat 31 , Renaix 9600, BE
Telefoonnummer: 0477 13 81 45
Stad: Renaix
Route: Rue Ijsmolen 31
Huisnummer: Ijsmolenstraat 31
Postcode: 9600



op zoek naar gerelateerd: het ijsmolenhof ervaringen, ijsmolenstraat 31 ronse, ijsmolenhof broodfokker, cocker spaniel pups particulier, hondentoilettage ronse, engelse cocker spaniel, hondenkapsalon ijsmolenhof ronse, engelse cocker spaniel fokker
Recensies
Wij hebben lang gezocht naar de juiste mensen om ons op de lijst te laten zetten voor een pupje. Via vrienden kwamen we bij het Ijsmolenhof terecht. Ze beantwoorden met veel liefde alle vragen die je hebt en zijn erg betrokken in het proces. We werden op de hoogte gehouden met foto’s toen ons pupje er was, wat ons het gevoel gaf onze Lewis zijn levensverhaal van in het begin van kortbij te kunnen meemaken. Ook aan het eerste bezoek hebben wij alleen maar positieve herinneringen. De mama is altijd bij haar pupjes en er wordt altijd in de eerste plaats aan de honden gedacht! Ook nadat Lewis met ons mee naar huis kwam zijn ze erg betrokken en open voor alle vragen die we hadden het is ons eerste hondje. Aan iedereen die we tegenkomen en vragen heeft raden wij altijd vol trots het Ijsmolenhof aan! Ook na anderhalf jaar vinden wij het super fijn dat er nog steeds een warm contact is! Ze zien al hun hondjes zo graag en dat zie je elke dag op hun sociale media! Mochten wij ooit nog een pupje willen, zullen wij zonder twijfel terug bij hen gaan aankloppen. Bedankt voor alle warmte, liefde en de liefste pup die wij ons konden wensen!
29 jaar gewacht om een hondje en EINDELIJK was het moment daar! Ik had Het Ijsmolenhof 2 jaar daarvoor ontdekt via Facebook en nam contact op. Ik kreeg snel antwoord en na een tijdje konden we "onze kleine" adopteren :-. Ondertussen is Lio 1,5 jaar bij ons. Een super lieve cocker met uiteraard ook een karakterkop. Verder heel betrouwbare mensen, dus heel tevreden.
Super lieve ontvangst, je mag je tijd nemen. Onze pup Diezel is alvast gereserveerd. Nog eventjes wachten en wij een z'n zus Lilou cocker van 2j mogen hem gaan ophalen. Moeder en vader ook mogen bewonderen .
Zeer eerlijke fokkers. Zo blij met onze puppy
Het estate bezoek is zeker goed meegevallen.
Zeer tevreden over onze hondjes!
Tot de volgende keer
Gewoon goede hondenkapster
Super vriendelijk en correct.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Ijsmolenhof met het openbaar vervoer


Ronse Industriëlestraat 290 meter
Ronse Industriepark 290 meter
21
22
23
24
25
Ronse Industriepark 290 meter
460
Ronse/Renaix Industriepark/Parc industriel 310 meter
87
Ronse Industrie 330 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid