facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het huis van Mihr

Het huis van Mihr

Info

Persoonlijke aandacht en unieke sfeer. Wij bouwen samen met u een persoonlijk feest in onze verschillende feestzalen. We staan garant voor unieke cultuurmomenten, mixen muziek en schone kunsten, letteren en theater met sferen vanuit de hele wereld...

Geschiedenis

een huwelijksfeest, een geboorte, communie, verjaardags- of personeelsfeest...

of zomaar...

vrienden onder elkaar, je zegt het maar...

een verhalennamiddag, een concert of tentoonstelling...
een monoloog of een matinée...

ook afscheid nemen kan bij ons op een integere manier...

contacteer ons, want ook jouw idee is bespreekbaar.
of kom eens kijken...
er wacht u een wereld vol verbeelding...

Adres: Mechelsesteenweg 690, 3020 Herent
Telefoonnummer: +32 472 89 21 63
Stad: Herent
Route: Mechelsesteenweg 690
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Parochiezaal Herent, Zaal Floreal Herent, Feestzaal 50 personen, Huis van Mihr trouwfeest, Schuur Herent, Feestzaal Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B-Eventic B-Eventic 4 km Female entrepreneur Geraldine is met haar sprakelende persoonlijkheid en jarenlange e...
Recensies
Ik heb als animatie op een trouwfeest gewerkt. Mooie plaats. Mooie decoratie. Iets anders.
Prachtige locatie, perfect aangekleed door de sympathieke uitbater en haar medewerkers voor een uiterst gezellig feest !
Helaas is de vriendelijk hier een schijn. Ik heb jaren als student voor het Huis van Mirh gewerkt. Mijn moeder is gestorven in de zomer, 2 weken hierna zou ik normaal moeten werken bij het huis van Mirh, helaas was dit geen optie door de omstandigheden. Maar Hilde de eigenaar van het Huis van Mirh had hier geen begrip voor omdat het door Corona te moeilijk was om personeel te zoeken. Ze vond het hierdoor ook niet kunnen dat ik dit pas zo laat had laten weten waarop ik uiteraard heb geantwoord dat ik niet kon weten dat mijn moeder zou sterven. Helaas helemaal geen begrip en was ze enorm enorm geïrriteerd dat ik dus niet wou gaan werken als student, ze had me zelfs gezegd dat ze met momenten wel steun zou bieden tijdens het werken als het moeilijk ging.. Ik raad deze plaats enorm af, een persoon dat enkel aan geld denkt en niet aan morele waarden zou ik mijn ogen geen zaak mogen openen of toch zeker niet waar je in contact komt met mensen.
Wij vierden hier ons trouwfeest. Bij het eerste bezoek waren we meteen verkocht: enorm vriendelijke uitbaters en een heel gezellige zaal. Oude hoeve die omgetoverd is tot een ietwat alternatieve feestzaal. Er hangt een heel warme sfeer. De zaaltjes zijn evenwel niet erg groot, maar dat maakte het dansfeest zelf des te beter omdat je dan niet staat te dansen tussen degenen die liever wat zitten en bij babbelen. Die konden dat perfect in het aangrenzend zaaltje doen. Eten is trouwens ook heerlijk! Absolute aanrader!
Is een mooie locatie maar veel te klein voor het aantal mensen dat volgens de uitbater zou kunnen. De genodigden zitten verspreid in kleine zaaltjes en hebben geen contact met elkaar. Door het grote aantal aanwezigen kan je nergens op een normale manier paseren. Je breekt bijna je nek en benen om je een baan naar het toilet te forceren. Heel wat stoelen, tafels en mensen staan in de zeer smalle doorgang. In zaal 1 weet niemand wat er in zaal 2 gebeurd en vice versa. Voor een groot feest mist men de samenhorigheid en het samen feesten als één geheel. Het is net of het zijn verschillende feesten onder 1 dak. Voor mij zeker niet voor herhaling vatbaar.
Zeer gezellige locatie. Ik was er voor een trouwfeest. Alles was #sfeervol ingericht, we hebben #lekker gegeten en gedronken. Je zit met een groot #feest wel wat verspreid over verschillende plaatsen. Achteraan is er nog een grote weide waar je ook kan parkeren.
Onze reünie was een groot succes en dat hebben we echt te danken aan dit unieke romantische en magische feesthuis! Alles was tot in de puntjes georganiseerd zoals afgesproken. De drankjes, hapjes, soepjes, hoofdgerecht, dessert, ... waren overheerlijk! En dan hebben we het nog niet over de bediening gehad ... zo mooi op elkaar ingewerkt en ontzettend vriendelijk! Onze gasten en wijzelf zijn het met elkaar eens, dit is voor herhaling vatbaar! Hartelijk dank Hilde en medewerkers! Tot ziens op onze volgende reünie ;-
We hadden een ontiegelijk prachtig trouwfeest in Het huis van Mihr. Het was een dag om nooit of nooit te vergeten. Hilde Brullemans en Team weten perfect aan te voelen wat je wensen en dromen zijn! De drankjes, de hapjes, het buffet, de sfeer en aankleding, de bediening, de huis-DJ Reemoh,... alles was zoals wij het wilden en zoals onze gasten het apprecieerden! Nadien kwamen we er nog verschillende keren als gast op verjaardagsfeesten, boekvoorstellingen e.a. met steeds dezelfde warme en hartelijke ontvangst en fijne afwerking.
Deze plaats is niet te vergelijken met een andere feestzaal. Unieke locatie en sfeer door leuk ingerichte gezellige zit hoekjes en tafeltjes verspreid over 3 zalen. Is gelegen in een oude hoeve met een charmant binnenplein. Ook de bediening was vriendelijk en top!
Niks was te veel, prachtige locatie met lekker eten en heel gezellig versierd. We kunnen deze plek alleen maar aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid