facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Hooghuys

Het Hooghuys

Info

Het hooghuys in wilderen waar u vanaf einde 2015 terecht kan in een mooi en strak kader voor een lekkere lunch of een rustig diner .



"Beleef in een gezellige atmosfeer van een typisch verfijnde brasserie-repertoire met signatuurgerechten en wekelijks wisselende suggesties.De chef zweert bij verse ingrediënten. Daarom danst zijn kaart op het ritme van de seizoenen. Zo bent u altijd verzekerd van kraakverse, traditionele delicatessen.Ann & Frank"
Adres: wilderenlaan 82, 3803 Wilderen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011685674
Stad: Wilderen
Route: wilderenlaan 82
Postcode: 3803


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Wildmenu Sint-Truiden, 3sens menu Wilderen, 'T Hooghuys Berlaar, Restaurant Zoutleeuw, Restaurant oude Statie, Wilderen, Wilderen overnachten, Moederdagmenu Sint-Truiden, Hooghuis Hasselt
Recensies
Al een aantal keren hier geweest. Zoals steeds is het eten hier zeer lekker. De schotel met schaaldieren en de mosselen zijn een echte aanrader.Eten: 5/5
Een héél fijne avond gehad in een toprestaurant! Mooi kader, vriendelijke bediening en enorm lekker eten. Was een heel goed tip van een collega. Wij gaan zeker nog terug!
We kozen het 3 gangen menu, lekker verrast, mooie porties, afwisseling, gezellige avondEten: 5/5
Vriendelijke bediening, rustig interieur en heerlijk eten
Heel lekker!Eten: 5/5
Al verschillende schotels mogen proeven en allemaal een voor een top...van aperitief tot dessert njam
Vrij uitgebreide kaart, uitermate goede, vlotte en vriendelijke bediening. We hadden niet gereserveerd maar konden toch aan tafel op het mooie terras. De zaak is druk bezocht. We hebben er kunnen genieten van mosselen als hapje bij het aperitief en van de kabeljauw en tong meuniere als hoofdgerecht. Dit restaurant is zeker een aanrader. Parkeren: Parking naast de zaak.
Vriendelijk en correct ontvangst. Mooi interieur, we kwamen met 8, was geen probleem. En dan..het eten, smaak, presentatie, versheid, allemaal top! Een aanrader.
Super gezellig restaurant met zeer vriendelijk personeel en super lekker eten.
Zeer lekker Vlotte en vriendelijke bedieningEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid