facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Hemelsveld

Het Hemelsveld

Info

Welkom bij Het Hemelsveld! Overnacht in de voormalige stallen van de vierkantshoeve en geniet van de groene omgeving.

Geschiedenis

Welkom bij Het Hemelsveld! We verwelkomen je in graag in een van onze twee luxe gastenkamers, gelegen in de voormalige stallen of hooizolder van onze vierkantshoeve in het Limburgse Alken.

Geniet van de rustige omgeving ten midden van de fruitvelden. Ontdek Hasselt, de 'Stad van de Smaak', breng een bezoek aan Bokrijk of leef je uit met de kinderen in Plopsaland. Het Hemelsveld is een perfecte uitvalsbasis om Limburg te ontdekken!

Adres: Hulzenstraat 13, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 011 96 2760
Stad: Alken
Route: Hulzenstraat 13
Postcode: 3570



op zoek naar gerelateerd: B&B Alken Limburg, overnachten in alken, belgië, Hulzenstraat Alken, Vakantiewoning Alken, Bloonwinning, B&B Haspengouw, B&B vierkantshoeve, Lavendine Pure
Recensies
Zeer mooie B& B. Zeer vriendelijke ontvangst. De privé bbq in de grote gezellige tuin was top. De ontbijtmand smorgens was telkens een verrassing vol met lekkere streekproducten.
Zeer aangenaam verblijf
Mooie huisje, erg ruim. Leuk ontvangst, zeker een aanrader!
Zeer mooie B&B. Tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijke eigenaren die je overal bij helpen. Voor ons een leuke wandelroute uitgeprint. Een toplocatie om even tot rust te komen of de drukte op te zoeken in Hasselt of St Truiden . Zeker een aanrader!!!
Vriendelijke opvang en gedienstige mensen. Rustige omgeving en mooie uitgeruste tuin met afzonderlijke zithoekjes.
Prachtige locatie, mooi ingerichte accommodatie, grote tuin en heerlijk ontbijt! Helemaal in de watten gelegd : De perfect plaats voor een weekendje of weekje ertussenuit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid