facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Helderhuis

Het Helderhuis

Info

Het Helderhuis is een inspiratie- & ontmoetingsplaats waar welzijn, persoonlijke groei en gezondheid centraal staan.



"Na een lange ziekenhuisopname als gevolg van vroeggeboorte, breekt voor het gezin een spannende tijd aan als zij hun kinderen mee naar huis mogen nemen.De overgang naar huis kan een grote impact hebben op het gezin. Ook op latere leeftijd kunnen er gevolgen zijn van prematuriteit en dysmaturiteit. Het Kleine Helden Huis zorgt voor de juiste begeleiding en ondersteuning voor het gehele gezin in de kindertijd.Alles onder één dak:Kinderarts/neonatoloog, gezinscoach, verpleegkundig specialist, doktersassistent, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, kinderpsycholoog, GZ psycholoog, CJG dokter en verpleegkundige consultatiebureau, speltherapeut, remedial teacher, vrijwilligers."
Adres: Handelslei 174 bus 5, 2980 Sint-Antonius, Antwerpen, Belgium
Stad: Sint-Antonius
Route: Handelslei 174 bus 5
Postcode: 2980


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Het kleine heldenhuis voelt als een woonkamer waar je binnenstapt. Zo anders dan een ziekenhuis. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt koffie en er is veel speelgoed voor de kleintjes. Ik vind deze plek echt van onschatbare waarde voor onze kleine helden!
Het Kleine Heldenhuis is een buiten nazorg poli van het Franciscus Gasthuis. Het is een fijne lokatie met een huiskamer sfeer. Ouders en hun prematuur geboren kinderen komen hier voor de na controle. Door de huiselijke sfeer word ouders de mogelijkheid geboden langer te blijven en met elkaar en de zorgverleners in contact te komen. Ook is er de mogelijkheid voor het bijwonen van activiteiten zoals babymassage, boksen voor vaders, borstvoeding café, en dansles voor de peuters
Een warm bad voor ouders die behoorlijk veel voor de kiezen krijgen met zo'n kleine held. Wij voelen ons hier thuis, worden goed geholpen en ontvangen de zorg op maat die nodig is. Het zijn onze helden!
Super professionele mensen die daar werken. Ze leven met je mee wat erg belangrijk is als ouder zijnde. Erg behulpzaam en geduldig. Er heerst een hele fijne ontspannen sfeer. Zo ziet het er ook uit met de huiskamer.
De fijnste plek om te komen met je kleintje. Voor papa en mama de lekkerste koffie met boterkoek
Het is een zegen om een ​​plek als deze in deze wereld te hebben. God zegene deze site, ze behandelen onze kinderen alsof ze van hen zijn. Bedankt voor alles!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid