facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Groene Huis

Het Groene Huis

Info

Ik ben Emelie een mama van 2 stoere rakkers en al jaren gepassioneerd door bloemen. Sinds kort kun je terecht in mijn thuisatelier voor elke bloemengelegenheid.



"Eetcafé - Zaalverhuur"
Adres: Van Wonterghemstraat 16, 8902 Zillebeke
Telefoonnummer: 0474978781
Stad: Zillebeke
Route: Van Wonterghemstraat 16
Postcode: 8902



op zoek naar gerelateerd: Landhuis Groenenburg, Concierge vakantiehuis, Vakantiehuis Ieper 14 personen, Vakantiehuizen Heuvelland 18 personen, Vakantiehuis Westhoek 10 personen, Vakantiewoning Heuvelland 15 personen, Vakantiewoningen Heuvelland, Vakantiehuis Poperinge 18 personen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemen Rosa Bloemen Rosa 461 meter Mooie winkel!! Vriendelijke verkoopster. Veel keuze!! Verse bloemen! Een aanrader!
Recensies
Vanavond voor het eerst in 't Groenhuis gegeten. Heerlijk was dat! Goede en vlotte bediening, we namen de hamburger op de kaart 18 euro, WoW! Het vlees was écht superlekker. Iedereen heeft er van genoten. Om vingers af te likken. We konden ook genieten van een fantastische Blues avond met organisator @ypresblues. Echt een aanrader! Ze hebben er een aantal nieuwe fans bij. TOP! We komen zeker terug.
Top!!!Altijd super lekker en gezonde maaltijden!Steeds een feest om hier te eten!! Vegetarische menuopties: Altijd een gezonde vegie als suggestie!!!
Leuke en gezellige Lokaalmarkt. Mooi assortiment producten die door de producent zelf worden aangeprezen. En zeker de kroketjes zijn er niet te missen!
Vriendelijke bediening, prijjs- kwaliteit is super, zeker voor herhaling vatbaar
Vriendelijk personeel. Je merkt dat ze hun best doen. We vonden het prijzig 16 euro voor een lunch zonder soep of koffie. Wij zijn grote eters en hadden helaas nog honger. Liever zalm zonder velleke. Mocht iets pittiger en ik had liever meer groenten gezien gezien de naam t groenhuis Succes met de zaak. Is als construcieve feedback bedoeld.
Super lekker!!! Hele vriendelijke bediening. Met mijn gluten en lactose dieet, is dit restaurant een echte aanrader!! We komen zeker terug!
Lekkere dagschotel, wijn en biertje, vriendelijke bediening, toffe locatie.
Aanrader, heerlijke lunches!
Lekkere curry aangename sfeer.Eten: 5/5
Lekker eten met lokale producten. Fijn dat ze ook veggie voorzien : zo is er voor ieder wat wlils!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid