facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Groene Genoegen

Het Groene Genoegen

Info

Lichte, eenvoudige maar toch smaakvolle bereidingen met bijzondere aandacht voor het behoud van de natuurlijke smaak van de ingrediënten.

Geschiedenis

Kaart- en menuwisseling per seizoen.
Extra suggesties buiten de kaart en de menu’s: volgens marktaanbod



"Restaurant - Feestzaal op reservatieEnkel voor groepen vanaf 8 tot 60 personen kunnen elke dag bij ons terecht op reservatie. Ons sfeervol landhuis met terras en prachtige grote groene tuin maakt het ideaal voor al u familie-, communie-, trouw-, lente- en bedrijfsfeesten, recepties, huwelijksverjaardagen, seminaries, meetings, lunchen, koffietafels, BBQ’s,....."
Adres: Heerbaan 116, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011426308
Stad: Koersel
Route: Heerbaan 116
Postcode: 3582



op zoek naar gerelateerd: Taverne in Koersel, Restaurants Koersel, Frituur Koersel, Frituur Groene Genoegen
Recensies
De zaak is klein maar heel proper. Heel vriendelijke mensen. En heel lekkere frieten en vlees en stoofvleessaus. En echte bicky burgers. Zeker voor herhaling vatbaar. Was de eerste keer en er we gaan er zeker en vast nog naartoe
Gewoon echt top !Nog nooit een restaurant gezien met pure hygiëne, vriendelijk op en top . Service is super, warm welkom. Niks slecht kan ik hier over zeggen...Eten: 5/5
Vanavond uit gaan eten met een gezelschap van vijf. Allen gekozen voor de Josper vleesmix. Wat een smaakbom! Heerlijk vlees van uitmuntende kwaliteit, vergezeld van handgesneden verse frietjes, een salade en meerdere koude en warme sausjes. Alles werd rijkelijk en tijdig aangevuld. Voorafgaand kregen we twee amuses van zalm, ook een voltreffer. Wegens de vriendelijke bediening zijn we aan de praat geraakt met de gastvrouw, waaruit bleek dat men zelf limoncello maakte. Uiteraard konden we de zaak niet verlaten zonder deze geproefd te hebben... UITSTEKEND! Kortom, een verrassende topavond! Dit smaakt naar meer!
Één ster heeft enkel te maken met het feit dat we nu al ongeveer en maand wachten op een offerte ivm een walking diner voor 30 personen. Normaal zouden we na een herinnering het vorige week dinsdag mogen ontvangen maar zijn nog steeds wachtende. Dit vindt ik er precies toch een beetje over.
Vroeger een van de betere restaurants, nu een goede frituur.
Mooie zaak,vriendelijke ontvangst,vlotte en aangename bediening,lekker eten.prijs-kwaliteit in orde....alleen jammer dat er bij de koffie helemaal geen versnapering bij was..Willy Stulens.
Zeer vriendelijke bediening, lekker eten in een voldoende portie. De inrichting is mooi, straalt rust uit. Ook de tuin is toegankelijk. De moeite om eens te bezoeken.
Zeer goede service, zeer goed eten. Aanrader!
Heerlijke vismenu en vriendelijke bediening! Aan te bevelen!
Super lekker, super gezellig en een super vriendelijke gastvrouw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid