facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Gezellig Boekske

Het Gezellig Boekske

Info

Ook open op feestdagen van 9u tot 13u



"Dagbladhandel"
Adres: Eikenlei 10, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 3236364242
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: Eikenlei 10
Postcode: 2960


Recensies
Lomp en grof. op de eenvoudige vraag om een bewijs van afgifte voor een retourzending kreeg ik te horen dat ik immers niet verplicht was die dienst te gebruiken. Ze zien dit soort gevallen duidelijk niet als klant ; Ik betaal immers niets , maar als iedereen zijn zendingen elders brengt - wat ik adviseer - dan zullen ze toch wel moeten bijdraaien.
Zeer vriendelijk personeel ! Je wordt met de glimlach verder geholpen.
Grootste boer van heel st job en omstreken, een pakket binnendoen voor Vinted, na een week toegeven dat ze problemen hadden met het scan machien en het dus daarom niet gescand is geweest en daarom ook niet is doorgekomen en zelfs de moeite niet willen doen om in de 8 zakken te kijken dat ze hebben staan!
Ophaalpunt voor PostNL. Geen parking en bediening niet altijd echt behulpzaam of vriendelijk.
Heel behulpzaam en vriendelijk. Buiten de gebruikelijke dingen in een krantenwinkel nog andere leuke spulletjes.
Zeer gezellig winkeltje. Leuke attenties en dergelijke
Je wordt er vlot geholpen
Vriendelijke bediening
Spijtig dat ik een tijdschrift voor kerstmis van november vorig jaar in de rekken heb gevonden e' daar nog het volledige bedrag moest voor betalen.
Bij het gezellig boekske is het ook echt gezellig! Steve zorgt steeds voor een persoonlijke en leuke aanpak. Pakjes sturen en ontvangen was nog nooit zo leuk :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid