facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Gebaar

Het Gebaar

Geschiedenis

Brasserie

Adres: Kerkstraat 12, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 052/52.38.40
Stad: Lebbeke
Route: Kerkstraat 12
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Het Gebaar Lebbeke menu, Het Gebaar Antwerpen, Rembrandt Lebbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant  Rembrandt Restaurant Rembrandt 142 meter Aangenaam verrast. Toffe service, lekker eten. Wat moet er meer zijn.
Nell koffie- en snackbar Nell koffie- en snackbar 157 meter wij hebben ontbijt aan huis laten leveren, alles was zeer verzorgd en lekker, ruime k...
Frituur 't Eiland Frituur 't Eiland 1 km Geweldige frietjes! Zeker een aanrader!
Eethuis Cartoon Eethuis Cartoon 2 km Eten is altijd verzorgd en dito bediening en ze staan altijd open voor kritiek.
Recensies
Steeds lekker gegeten! U kunt zowel binnen als buiten op het terras eten.
Het was er gezellig en de lunch menu was lekker
Take away afgehaald, hele vriendelijke, spontane mensen. Als voorgerechtje een duo kaas- en garnaalkroket besteld, jammer dat daar niet wat garnituur en een broodje bij zaten. De kroketjes zelf waren super lekker. Hoofdgerecht rundstong in madeirasaus, heel lekker.
Te veel keuze op het menu. Gewoon eten dat toch wel lekker is klaargemaakt. Redelijk luidruchtig, zonnewering buiten vb luifel zou het binnen aangenamer maken dan neergelaten rolluiken. Bediening is matig regelmatig iets vergeten, toch slechts 5 personen aan tafel. Niet slecht maar het heeft onbenut potentieel.
Dinsdag l.l geweest. Rode porto +/- 5,5€ wat voor dit kader meer dan duur genoeg is. Steak natuur, mooi stuk kwalitatief vlees maar niet volgens de regels van de kunst klaar gemaakt. Steak natuur moet, volgens mij, en zoals ik het in de kokschool heb geleerd, op de pan in de boter gebakken worden en niet op de plaat, ik had bij de bestelling laten weten van een slaatje ipv saus te verkiezen. Het slaatje bestond uit 1 blaadje met een kwartje tomaat en een weinig geraspte wortel maar uitgedroogd. Een garnituurtje, meer was het niet. Desondanks ik geen saus besteld had kreeg ik een sauspannetje met saus uit het pakje, iets wat overbodig zou geweest zijn mocht men mijn vlees, zoals gevraagd in de boter gebakken hebben. Voor de verhouding prijs/ kwaliteit 6/10.
Eten is lekker, maar frustrerende bediening. Zeer lang geduurd voordat we de kaart en drank kregen. Nogmaals drank besteld maar niet gekregen. Ober verschillende keren geroepen maar kwam niet. We hebben dan maar thuis iets gedronken.
Vriendelijk, snelle bediening en lekker..gezellig interirur
Vriendelijke en snelle bediening. Het eten was zeer lekker! We gaan hier zeker nog terug komen.
Lekkere paardeworsten met frietjes Vriendelijke en vlotte bediening.prijs-kwaliteiteen vorige maal met enkele buurvrouwen een pannenkoek gegeten en die warendus zeker een aanrader!
Aangenaam rustige locatie in het centrum van Lebbeke. De wachttijden zijn helaas vrij lang. Het eten is wel ok, maar aan de dure kant voor de portie die je krijgt mijn inziens.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Gebaar met het openbaar vervoer


Lebbeke Kerk 90 meter
21
23
24
Lebbeke Kerk 90 meter
320
Lebbeke Kerk 130 meter
21
23
24
Lebbeke Kerk 130 meter
320
Lebbeke Dorp 150 meter
26
91
92

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid