facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Friethuis - Roosdaal

Het Friethuis - Roosdaal

Info

Welkom op onze Facebook pagina!
Het Friethuis interactief via meerdere sociale media: Facebook, Twitter (@HetFriethuisGDB) en www.hetfriethuis.be ...

Geschiedenis

...waar ambacht...passie ontmoet...

De lekkerste frietjes van de beste kwaliteit...daar gaan we voor, iedere dag opnieuw!



"Het Friethuis - RoosdaalPUUR..frituur sinds 1967.Fam. De BisschopMeeneem en verbruik ter plaatse 28 pl"
Adres: Brusselstraat 5, 1760 Pamel, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 054 33 56 43
Stad: Pamel
Route: Brusselstraat 5
Postcode: 1760


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:30
Zaterdag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur Pamel, Friethuis Roosdaal Openingsuren, Frituur Liedekerke, Frituur in de buurt, Friet Cuisine Eine openingsuren, Frituur Ledeberg, Frituur De Zenne online bestellen, Friet bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Doncker bvba - Roosdaal De Doncker bvba - Roosdaal 1 km Hoge kwaliteit en veel kennis
Recensies
Ge vraagt om ze goed/lichtjes krokant te bakken en dan krijg je frieten mee die heeel licht gebakken zijn. Het was niet druk op dat moment dus er is geen excuus voor deze slechte frieten. Heb ze dan maar zelf thuis afgebakken. Mij zien ze er niet meer terug.
Slappe en vettige frieten... Spijtig dat Lenny's finest food in de luchthavenbus langs de Kaai naar Okegem wegens klachten van concurrentie moest sluiten. Ze hadden de lekkerste, goed knapperige, grote portie en vriendelijke bediening. HELAAS.!!!
Vriendelijk en zeer lekker!
Zeer mooi vernieuwd interieur en proper! Niet de meest joviale eigenaar en je zult er nooit een frietje te veel krijgen. Indien je ze ter plaatse opeet zijn de frietjes lekker, maar afhalen en thuis opeten resulteert in sompige vettige platte aardappelen. Bij de vraag of ze de frietjes wat langer willen uitbakken of ze niet in een zweterige puntzak te duwen om thuis toch nog enkele krokante frietjes te bekomen wordt er kordaat en krachtig geantwoord dat hun frietjes genoeg gebakken zijn en ze op deze manier al jaren frieten aan de man brengen. Na 3 keer thuis te zijn gekomen met platte frieten, andere frituur gezocht en gevonden. Spijtig voor zo'n mooie en goed gelegen zaak.
Lekkere meeneem frietjes. Daarna thuis genieten. Ook altijd een bloemetje in de frituur.
Lekkere frietjes heel veel keus en vriendelijke bediening tip top in orde
Eerste maal hier frieten gegeten, met de groep supporters Purple Lions van RSCAFUTSAL. Zeer vriendelijk, goede bediening. Ook lekker en verzorgd.
Vriendelijk proper en goed verzorgd en bovendien heel lekker
De frietjes zijn allesbehalve krokant, mede door de puntzak: dit is wel uniek, maar de frietjes worden er slap in. De smaak is niet zo bijzonder. 60 minuten moeten aanschuiven om thuis vast te stellen dat er foute zaken bij mijn bestelling zaten ook al stond het juist op de rekening. Pluspunten zijn de vriendelijkheid en de inrichting van de frituur. Maar als het is om frietjes af te halen, zou ik zeggen: er zijn genoeg betere frituren in de buurt.
Super lekker en aangenaam fris binnen om met deze hittegolf te genieten van de frietjes met balletjes in tomatensaus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid